PRIPRAVITE ZDRAVE IN HRANLJIVE OBROKE, KI JIH BODO VAŠI LJUBLJENI PREPROSTO OBOŽEVALI!

Sodobni življenjski slog nam ne pušča veliko časa za pripravo zdrave hrane. Dnevno se prehranjujemo v pekarnah, kosilo pa ni sestavljeno iz kuhanih obrokov, torej tistih »na žlico«, ki so polni hranilnih snovi in so odlični za zdravje celotne družine.

Želite jesti zdravo vendar nimate čas za kuhanje? Kupite ekspresni lonec!

Ali ste nenehno pod pritiskom, namesto da bi bil pod pritiskom vaš lonec? Stvar je povsem preprosta, kupite ekspresni lonec! Ta popoln izum, zlasti za kuhanje juh, golažev in enolončnic, skrajša čas kuhanja tudi do trikrat, hrana pa ne izgubi svojih hranilnih snovi.

Vsaka izkušena gospodinja vam ga bo toplo priporočila, in tisti, ki ga še niste kupili, to vsekakor storite, prihranite čas v kuhinji in ohranite pravo aromo svojih živil.

Za večurno kuhanje z nenehnim nadzorom običajno nimamo časa, in prav v takšnih primerih je dobro imeti najboljšega prijatelja vsake prezaposlene gospodinje – ekspresni lonec!

Naj bo golaž

Pripravite klasično domačo jed v samo 40 minutah. Kako?

Vaša zmagovalna kombinacija za kosilo, ki ga lahko jeste več dni, je vsekakor golaž!

Z njim lahko kombinirate testenine, krompir, riž… In kaj, če vam poleg tega povemo še, da ga lahko skuhate v samo 40 minutah in da se meso preprosto topi v ustih. Da da, to je mogoče, če imate skrivno orodje – ekspresni lonec!

Na voljo so v različnih velikostih od 2 do 8 litrov in trenutno so znižani do 50 %!

Ali trenutno kupujete novo posodo, majhni gospodinjski aparati in kuhinjski pribor?

Imate srečo, saj lahko od začetka februarja do sredine marca svojo kuhinjo opremite z vrhunskimi izdelki Korkmaz po odličnih cenah z do 50 % popusti v trgovini Lonci&poklopci by Bajde.

Izdelani za zagotavljanje visoke kakovosti kuhanja, tako kot tisti, ki jih izdelujejo vrhunski kuharji, so izdelki Korkmaz mešanica kakovosti, trajnosti, praktičnosti in vrhunskega dizajna. Največji proizvajalec inox posode v Evropi, Korkmaz, v svoji bogati paleti izdelkov ponuja vse, kar potrebujete za vsakodnevno kuhanje svojih najljubših jedi.

Zakaj je Korkmaz idealen za opremljanje gospodinjstva?

Blagovna znamka KORKMAZ je leta 1972  začela delovati na petdesetih kvadratnih metrih, danes pa deluje v treh tovarnah vrhunskega razreda, ki se nahajajo v Istanbulu in Coachelli s proizvodno površino 42.000 kvadratnih metrov, kjer izdelujejo vrhunske posode iz nerjavečega jekla in električne aparate. V vseh izdelkih programa Korkmaz je glavno merilo zdravje ljudi. Vsi izdelki so v skladu z mednarodnimi zdravstvenimi standardi. Blagovna znamka Korkmaz močno napreduje tudi v zunanji trgovini z izvozom izdelkov v 90 držav sveta.

Preverite pogoje akcije in poiščite nekaj zase!

Ponudba