DNEVI KORKMAZA-PRVAK MED IZDELOVALCI POSOD IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Oglejte si naš katalog s popustom do 50% VRHUNSKO A NIKOLI UGODNEJŠE, poiščite, kar potrebujete, in ne pozabite, da je skoraj celotna ponudba Korkmaz znižana za 30%, razen nekaterih izdelkov, ki so znižani kar za 50%.

Vrhunsko a nikoli ugodnejše

Korkmaz je svetovna blagovna znamka. Sijaj vrhunske tehnologije in skrb za kakovost so prepoznali v več kot 100 državah po vsem svetu. Korkmaz že od leta 1972 z velikim navdušenjem, nenehnim vlaganjem v inovacije, kakovost in ljudi osvaja sam vrh svetovne kakovosti.

Kvaliteta je zagotovljena

Dnevi Korkmaza v spletni trgovini LONCI&POKLOPCI by Bajde vam ponujajo edinstveno priložnost, da svoj kuhinjski arzenal dopolnite z vrhunsko opremo za kuhanje, kompleti vrhunske posode, ekonom lonci različnih velikosti, velikimi in manjšimi lonci ter ponvami iz nerjavečega jekla in veliko pribora. Potrebujete jih vendar si niste upali obremenjevati domačega proračuna.

Prihranite do 50%

Za vas smo pripravili odličen katalog opreme za kuhanje Korkmaz z nekaj odličnimi artikli s popustom do 50%.

In to seveda še ni vse, skoraj vsi drugi predmeti Korkmaz med dnevi Korkmaza so na voljo za 30% popusta.

Dnevi Korkmaza, dnevi dobrih odločitev!

V spletni trgovini LONCI&POKLOPCI by Bajde. Dnevi Korkmaza se začnejo v začetku aprila in trajajo do konca aprila, in ne to ni prvoaprilska šala to je ponovna akcija Dnevi KORKMAZA. Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja smo se odločili, da za vas ponovimo akcijo. Na vas je, da izberete!

Katalog izdelkov znižanih za 50%

Izberite to kategorijo in si oglejte ponudbo izdelkov, znižano za kar 50%.

Katalogi izdelkov znižanih za 30%

Izberite želeno kategorijo in preglejte ponudbo izdelkov s 30% popustom.