Vrhunska Bialetti kava in kapsule za Nespresso

Vsem kupcem v spletni trgovini (akcija ne velja v maloprodajnih enotah) kafetier Bialetti Moka Express, New Brikka in Black Star po 50% nižji ceni podarimo tudi 100 gramov kave Perfetto Moka Classico! Količine so omejene.

Novo v ponudbi - Bialetti kava

Vsi ljubitelji vrhunske kave v prodajnem sistemu LONCI & POKLOPCI by Bajde lahko kupite fantastično mleto kavo Bialetti za kavne avtomate, kavna zrna in Nespresso kompatibilne kavne kapsule.

Bialetti Perfetto Moka Classico mleta kava za kafetiere

Bialetti je že več kot sto let vodilni svetovni proizvajalec aparatov za pripravo kave. Zdaj predstavljajo svojo linijo mlete kave Perfetto Moka, ki je idealna za kafetiere.

Dovršnena praženost

Bialetti je razvil metodo dolgega in nadzorovanega praženja kave, ki omogoča izboljšanje aromatičnega spektra izvora kave. Tako Bialetti ustvari edinstveno aromo, ki vam lahko ponudi preprosto popolne trenutke.

Popolnoma zmleto

Popolnoma uravnotežena za pripravo kave Moka, saj zagotavlja brezhibno ekstrakcijo.

Popoln okus

Iz izbire najboljših zrn izhaja popolna kombinacija okusov in arom za popolno kavo, pripravljeno iz moke.

Bialetti Grani pražena kavna zrna

Strast do kavnega rituala in izkušnja Bialetti se združita, da proizvedeta najboljša kavna zrna, kot nalašč za tiste, ki radi eksperimentirajo in ustvarjajo svoje mešanice. Na voljo so kavna zrna Classico in Delicato.

Kavne kapsule združljive z Bialetti Nespresso

Kapsule, kompatibilne z Intenso Nespresso, vsebujejo mešanico fine južnoameriške arabice in robuste iz jugovzhodne Azije, idealen espresso za tiste, ki imajo radi kavo močnega in odločnega okusa. Še bolj vam bo všeč, ko vam povemo, da so kapsule Bialetti narejene iz 100 % recikliranega aluminija, ki ohranja aromo kave in jo ščiti pred vplivi kisika, svetlobe in vlage.

Naše priporočilo:

Preberite tudi