BARBECOOK ON THE GO ŽAR, PRENOSNI IN ZMOGLJIV!

Žar BARBECOOK, linija ON THE GO, je majhen, a zmogljiv prenosni žar. Če iščete majhni namizni ali prenosni žar, so ti žari idealni za vas. Namizni žar KARL s sistemom za dovod zraka iz ventilatorja je zagotovo dobra izbira, medtem ko je CARLO s svojim zaščitnim ohišjem kompakten in enostavno prenosljiv ter v kar štirih barvah. Ne glede na to, kje ste, ti žari zagotavljajo nepozaben žar, vedno in povsod. Pripravite se na BARBECOOK ON THE GO!

BARBECOOK CARLO – MOČ IN UDOBJE!

VENTILATOR ZA MAKSIMALNO KONTROLO

Zahvaljujoč edinstvenemu dizajnu žar CARLO v veselo rumeni barvi zdaj omogoča žar brez dima. Z vgrajenim ventilatorjem lahko ustvarite stalen in nadzorovan ogenj. Poleg tega je CARLO izjemno učinkovit – manj oglja z boljšimi rezultati!

NA POTI – ON THE GO

Bi radi uživali v žaru, v parku, na sosedovem vrtu ali lastni dvoriščni mizi? Vzemite trendovski žar CARLO kamor koli želite (ON THE GO), zahvaljujoč praktični torbi za nošenje. Ker je zabava boljša, ko se deli.

VARNOST

CARLO je zunaj “hladen”, znotraj pa je res vroč. K varnosti pripomore tudi mreža z dvignjenim robom. Kot nalašč za prijatelje in družino!

ENOSTAVNOST

CARLO žar je enostaven za pripravo, kar zagotavlja tako hitro peko na žaru kot tudi hitro čiščenje, saj so deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Predlog za žar v videu:

BARBECOOK KARL – OBLIKA JE POMEMBNA!

ISKANJE

Ne iščite več, na vaši mizi je žar KARL. Izjemen dizajn, predvsem pa kakovost in varčnost.

POPOLNI NADZOR

Ta elegantni žar na oglje je opremljen z vgrajenim ventilatorjem, ki ohranja vaš ogenj pod kontrolo.

POTREBUJETE KATERE DODATKE?

Poglejmo, kaj ima KARL. LED luč. Priročna torba za shranjevanje. Nogice za stabilnost. USB priključek za power bank, če ostanete skoraj prazni. Samodejni nadzor ventilatorja. Potrebujete kaj drugega kot dobro družbo?

VZDRŽEVANJE

Vse funkcionalne dele je enostavno razstaviti in prati ročno ali v pomivalnem stroju.

Predlog za žar v videu: