Izdelki in storitve

Zagotovitev kakovosti izdelka

Za vse izdelke iz spletne prodaje LONCI IN POKLOPCI d.o.o. zagotavlja, da se nabavljajo po zakonitih kanalih in da LONCI IN POKLOPCI d.o.o. ima vse pravice za prodajo teh izdelkov na spletu in njihovo distribucijo.

Cena izdelka

Vse cene vključujejo DDV. Stroški dostave se izračunajo ločeno za naročila, manjša od 70 € za spletno trgovino www.lonciinpoklopci.si. Za naročila nad 70 € je dostava po celotni Sloveniji brezplačna.

Pritožbe in vrnitve

Kupec ima poleg zakonske pravice, da blago vrne v roku 14 dni, pravico vrniti tudi blago v naslednjih primerih:

  • Če je blago oddano, ki ni bilo naročeno
  • Če je blago z napako dostavljeno (škoda, ki jo ni povzročil naš partner za dostavo)

Ko se registrirate na strani spletne trgovine www.lonciinpoklopci.si, se pridružite PRO klubu in postanete oseba, ki bo v središču naše pozornosti, seveda brezplačno. Edini in osnovni cilj PRO kluba je ponuditi članom najatraktivnejše izdelke po ceni, kakršne na trgu Republike Slovenije ni.

Samo za člane PRO kluba oblikujemo akcije glede na obdobje leta in posebnosti prodanega blaga v tem obdobju. Z vstopom v PRO klub dobite 5% popust na celotno ponudbo, razen na že znižane izdelke. Popust v obliki promocijske kode uporabnik prejme ob registraciji na e-naslov.

Popusti

NEREGISTRIRANI KUPEC

  1. Popust na promocijsko kodo pri nakupu, če ste prejeli veljavno promocijsko kodo. Popust velja za znesek, naveden na promocijski kodi, in odpove vse ostale popuste.

REGISTRIRANI KUPEC (član PRO kluba)

  1. 5% popust pri nakupu izdelkov, ki že niso bili znižani.
  2. Popust na promocijsko kodo pri nakupu, če ste prejeli veljavno promocijsko kodo. Popust velja za znesek, naveden na promocijski kodi, in odpove vse ostale popuste.