Varno nakupovanje

Zaupnost podatkov

LONCI IN POKLOPCI d.o.o. se zavezuje, da bo omogočil tako zaščito osebnih podatkov kupcev, ki zbira le nujne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih, potrebnih za izpolnjevanje naših obveznosti; obvešča kupce o načinu uporabe zbranih podatkov, redno ponuja kupcem možnost izbire o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali se njihovo ime odstrani s seznama, ki se uporablja za trženjske aktivnosti, ali ne. Vsi podatki o uporabnikih so strogo varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo pri opravljanju dela. Vsi zaposleni LONCI IN POKLOPCI d.o.o. in poslovni partnerji morajo upoštevati načela zaščite zasebnosti.

Trgovec ne hrani številk kreditnih kartic in številke niso na voljo nepooblaščenim osebam.

Izjava o uporabi WSPay aplikacije

WSPay je varen sistem spletnega plačevanja, plačila se izvajajo v realnem času s kreditnim in debetnim karticam ter drugimi plačilnimi metodami. WSPay kupcu in trgovcu zagotavlja varen vpis in prenos vnesenih podatkov o kartici, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja 256-bitni šifrirni SSL certifikat in kriptografski protokol TLS 1.2 kot najvišjo stopnjo varovanja podatkov pri vpisu in prenosu podatkov.

Varstvo osebnih podatkov skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 – Uredba in izvajanje Splošne uredbe o varstvu podatkov

WSPay kot izvajalec avtorizacije in plačil s kreditnimi karticami obravnava osebne podatke kot izvajalec obdelave in z njimi ravna skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov Evropskega parlamenta in Sveta št. 2016/679 in skladno s strogimi pravili Pravilnika PCI DSS L1 o varstvu vpisa in prenosa podatkov.

WSPay uporablja certifikat SSL z 256-bitno enkripcijo in kriptografski protokol TLS 1.2, ki je najvišja stopnja varstva pri vpisu in prenosu podatkov.

Osebni podatki, ki se uporabljajo za avtorizacijo in plačilo oziroma izpolnjevanje obveznosti po pogodbi ali na podlagi pogodbe, so zaupni.

Za izvedbo pogodbe (avtorizacije in plačila) so potrebni naslednji osebni podatki kupca:

 • ime in priimek
 • e-naslov
 • telefon
 • naslov
 • kraj
 • poštna številka
 • država
 • vrsta kartice
 • številka kartice
 • čas trajanja kartice
 • CVV koda

WSPay ne obdeluje in ne uporablja osebnih podatkov, razen za izvajanje pogodbe o avtorizaciji in plačilu.

WSPay jamči za izpolnjevanje vseh zahtev, opredeljenih z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov za obdelovalce osebnih podatkov, predvsem pa za izvajanje vseh potrebnih tehničnih, organizacijskih in varnostnih ukrepov, kar potrjuje s certifikatom PCI DSS L1.

Zagotovitev kakovosti izdelka

Za vse izdelke iz spletne prodaje LONCI IN POKLOPCI trgovina in druge storitve, d.o.o. jamči, da se nabavljajo po zakonitih kanalih in da ima LONCI IN POKLOPCI trgovina in druge storitve, d.o.o. vse pravice za prodajo teh izdelkov na spletu in njihovo distribucijo.

LONCI IN POKLOPCI d.o.o. uporablja WSPay za spletno plačevanje.

 

Obvestilo o obveznosti izdaja in prejema računa