Berlinger Haus - popolna kombinacija praktičnosti in luksuza visokega razreda

Berlinger Haus je novost v naši ponudbi. Verjamemo, da vas bo zanimala izbira različnih vrst malih gospodinjskih aparatov, kot so mešalniki, blenderji, sekljalniki, cvrtniki, opekači kruha in kuhalniki.

Mali gospodinjski aparati

Mali gospodinjski aparati so nepogrešljivi v vsaki kuhinji, pomembno je, da lahko izpolnijo vaše potrebe in pričakovanja. Aparati Berlinger Haus imajo dovolj kakovosti, kar pomeni dovolj moči, da zadovoljijo vsako vašo željo.

Samostoječi mešalniki ali priljubljeni kuhinjski roboti so danes vse bolj iskani, saj združujejo različne funkcije (ali si je sploh mogoče zamisliti kuhinjo brez prijaznega robota – najboljšega pomočnika v kuhinji), izbira Berlinger Hausa pa je značilna z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo, vas bo prijetno presenetila dostopnost (»value for money«) ter odličen dizajn.

Posode

Poleg visokokakovostnih električnih aparatov smo za vas izbrali kar nekaj kvalitetnih ponev, še posebej pa opozarjamo na linijo ponev Eternal, med katerimi boste našli tudi odlično ponev za vok. Linijo Eternal, ki je izdelana v trislojni zasnovi, daje posebnost tehnološko zelo zanimiv in inovativen, nekateri pravijo tudi revolucionaren premaz proti prijemanju. Poleg tega, da odlično razporedi temperaturo, se dvakrat hitreje segreje in s tem porabi manj energije, seveda pa porabi tudi manj olja prav zaradi Eterna premaza, ki predvsem preprečuje prijemanje ali sprijemanje hrane med kuhanjem ali pečenjem ter pri na koncu preseneti s svojo izjemno odpornostjo na udarce in praske.

Berlinger Haus je blagovna znamka najboljšega nakupa, ki uteleša popolno kombinacijo praktičnih kuhinjskih izdelkov, enostavnih za uporabo, in občutka razkošja visokega razreda po zelo ugodnih cenah.

Naše priporočilo

Super Vikend

25% popust skoraj na vse*