BEST BUY! Korkmaz cvrtniki na vroči zrak

Best Buy Korkmaz Air friteze lahko kupite v vseh trgovinah LONCI&POKLOPCI by Bajde in v spletni trgovini. Za vrhunsko izkušnjo priprave hrane izberite Korkmaz Air cvrtnik.

Revolucionaren način priprave hrane

AIR cvrtniki revolucionirajo način priprave hrane, saj ponujajo okusen obrok z minimalno porabo olja. Ta inovativna kuhinjska orodja uporabljajo vroč zrak za pečenje in hrustljavo hrano brez potrebe po olju za cvrtje. Zmanjšajo maščobo v jedi za več kot 75 %, zato so obroki bolj zdravi, a enako okusni. So hitrejši in učinkovitejši od tradicionalnih cvrtnikov, kar vam omogoča, da uživate v hrustljavih izdelkih brez dolgega čakanja.

Vsestranska priprava hrane

AIR friteze zagotavljajo tudi vsestranskost, saj lahko pripravite različne obroke, od hrustljavega krompirčka do sočnega piščanca. Omogočajo nemoteno kuhanje, enostavno čiščenje, hkrati pa varujejo vaše zdravje in gospodinjski proračun. Brezkompromisno uživajte v hrustljavih dobrotah z Air fryerji – sodobno rešitvijo za hitro, zdravo in okusno pripravo hrane.

Korkmaz Air tehnologija dinamičnega pretoka zraka

Cvrtniki Korkmaz, proizvajalca priznane turške blagovne znamke, predstavljajo vrhunsko kakovost in praktičnost pri kuhanju. Z inovativno tehnologijo dinamičnega pretoka zraka, močjo od 1500 do 1700 W ter posodami prostornine od 1 do 12 litrov omogočajo širok spekter uporabe.

S posodo, ki jo lahko pomivate v pomivalnem stroju, predprogramiranimi funkcijami, regulacijo temperature od 40 do 200 stopinj ter samodejnim izklopom in signalom, da je hrana pripravljena, cvrtniki Korkmaz zagotavljajo praktičnost in preprostost v kuhinji.

Zanesljiva izbira

Za vrhunsko izkušnjo priprave hrane izberite Korkmaz Air cvrtnik. Ta inovativni cvrtnik ne zagotavlja le hrustljavih rezultatov z minimalno porabo olja, ampak ponuja tudi enostavno čiščenje, napredne temperaturne funkcije in 2-letno garancijo. Uživajte v zdravih in okusnih obrokih z zanesljivostjo blagovne znamke Korkmaz.

AIR Friteze na vroči zrak

Preberite tudi