DNEVI LITOŽELEZNE POSODE! Do 50% popusta na litoželezne posode, ponve in pekače

V trgovini s kuhinjskimi pripomočki  od sredine septembra potekajo tradicionalni Dnevi litoželezne posode. Izbrana ponudba je znižana 50%, ostala ponudba pa je znižana 30%.

Ni resne kuhinje brez litoželezne posode

Odlične gus posode, torej iz litega železa, niso poceni, še posebej, če so tako kakovostne, kot je posoda blagovne znamke Lava, zato je akcija priložnost, da si vsakdo izbere unikaten lonec, poznan kot Dutch oven, razne druge pekače, ponve, grill ponve in drugo. Ni resne kuhinje brez litoželeznega lonca ali ponve.

Ena posoda, ki lahko nadomesti skoraj vse - Dutch oven

Dutch oven je večnamenski lonec, ki ga lahko uporabite za vse vrste receptov, vključno s peko mesa in rib, sladicami in tortami, celo kruhom, še posebej kruhom iz kislega testa. Primeren je predvsem za počasno kuhanje, saj odlično zadržuje enakomerno toploto, pa tudi zato, ker ga lahko s štedilnika prenesemo v pečico. Skrivnost počasnega kuhanja je v pokrovih in seveda debelih robovih, pokriti Dutch oven pa zadržuje vlago med pripravo hrane, zato so okusi bogati in mehki hkrati.

Popust do 50%

Velika tradicionalna akcija na litoželezne posode, to so litoželezne posode turške blagovne znamke Lava, vam letos prinaša kar 50% popusta na izbrani asortiman, ves ostali asortiman pa je znižan kar 30%!

Katalog ugodnosti

Izberite večjo ali manjšo litoželezno posodo, pekač, ponev, ponev za žar, tagine, wok, servirni set ali karkoli že potrebujete, v naši spletni trgovini ali v trgovini s kuhinjskimi pripomočki.

Kliknite na katalog, ki smo ga razdelili po kategorijah, oglejte si ponudbo in se prepustite kuharskim užitkom v vrhunskih litoželeznih posodah!

Opomba pri nakupu

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, torej ni možno pridobiti dodatnih popustov na akcijske cene.

Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcija traja od 15. 9.2023 do 31.10.2023.

Naše priporočilo