Emile Henry vrhunske francoske keramične posode

Emile Henry posode iz visokokakovostne ognjevarne keramike, proizvedene v Franciji, so novost v našem asortimanu. Verjamemo, da boste navdušeni, razlogi so gurmanski in funkcionalni. Če še nikoli niste poskusili kuhati v popolnoma naravnih keramičnih posodah, boste morda enkrat odkrili popolnoma novo dimenzijo kuhanja in peke ter pravzaprav tradicije zemlje in ognja.

Zanesljivo, trdno in odporno

Za varnost vam ni treba skrbeti, saj je keramika Emile Henry narejena iz najboljše burgundske gline, glazura pa je izjemno močna iz posebne mešanice steklenega prahu. Če z nožem opraskate površino pekača ali kakšne druge posode za kuhanje in peko, se ne bo zgodilo nič.

Vsestransko

Keramične posode Emile Henry so pripravljene za kuhanje na kuhalni plošči, tudi na indukciji, če izberete linijo Delight ali uporabite indukcijski pretvornik za druge linije, pa seveda tudi za pečenje v pečici. Temperatura uporabe je luksuzna, maksimalna je do 270 °C, minimalna pa -20 °C.

Mi priporočamo vse, vi pa izberite tisto, kar je za vas primarno

Prepričani smo, da vas bodo razveselili fantastični veliki pekači s pokrovom za piščanca, lahko pa spečete tudi druge vrste mesa, jagnjetino, teletino ali kaj drugega. Dutch oven, torej okroglo ali ovalno posodo za kuhanje, že poznate, saj je zaradi svoje vsestranskosti keramična odlična rešitev. Če ste ljubitelji rib, si obvezno priskrbite Papilotte posodo s pokrovom za kuhanje rib na pari ali kot če bi ribe pekli v peki papirju (al cartoccio). Afriško eksotiko prinaša priljubljeni tagine (maroški pekač), v katerem lahko pripravljate različne ribje, mesne in zelenjavne jedi ter standardne lokalne jedi (na primer piščančji paprikaš, razne enolončnice in še marsikaj). Posebna oblika pokrova omogoča ustvarjanje pare in ponovno navlažitev hrane, okusi pa se razvijejo brezhibno. Enako fantastični so različni pekači za kruh in bagete, pa tudi za slastne pite in različne torte.

Katalog

Oglejte si ponudbo vrhunske in 100% naravne francoske posode Emile Henry in izberite nekaj zase ter razveselite svojo družino in goste.

Priporočamo

Super Vikend

25% popust skoraj na vse*