EURO 2024! Barbecook žari znižani do 50%

Nogomet, žar, nogomet! Naj se druženje in navijanje za naše nogometaše začne v stilu!

Imamo posebno Euro 2024 ponudbo žarov Barbecook za vse priložnosti. Povabite prijatelje, pripravite žar in navijajte!

Plinski, na oglje in prenosni!

Da bi v celoti izkoristili potencial žara, vam priporočamo žare belgijskega proizvajalca Barbecook. Izberite svoj model glede na svoje potrebe in okus. Žari so dobavljivi takoj, dostavimo jih v zelo kratkem času.

Belgijsko podjetje Barbecook je vodilni proizvajalec žarov na oglje in plin v Evropi. Izstopa po nenehnih inovacijah, razmerju med vloženim in pridobljenim ter široki ponudbi izdelkov za žar.

Barbecook ponuja največ za vaš denar

Na trgu je veliko različnih žarov in prepričani smo, da so žari Barbecook res nekaj drugačnega. Kakovosten, vzdržljiv, močan. Upravičil bo vsak evro vložen vanj!

Žar naj ne bo samo žar. Zakaj ne bi pripravili pice, vrteli nabodala, spekli škampe na svojem žaru?

Opomba pri nakupu

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, torej ni možno pridobiti dodatnih popustov na akcijske cene. Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v Sloveniji in v skladišču na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcija traja od 12.6. do 12.7.2024.

Euro 2024 akcija:

Preberite tudi