EURO 2024! Če naši nogometni ASI pridejo do polfinala, podarimo 50% od plačanega zneska, za vse Grill King izdelke!

Prava poslastica za Evropsko prvenstvo v nogometu – Euro 2024! Če naši nogometni ASI se uvrstijo minimalno v polfinale, vam povrnemo 50 % zneska vseh izdelkov Grill King v obliki darilnega bona za nakupe v trgovinah LONCI&POKLOPCI by Bajde.

Kako do darilnega bona v vrednosti 50% vplačanega zneska za izdelke Grill King?

Prvi pogoj je, da bi bili upravičeni do darilnega bona v vrednosti 50% vplačanega zneska za izdelek/e Grill King, morate v času od 10.6.2024 do 13.7.2024 v naši maloprodajni trgovini ali spletni trgovini kupiti kateri koli Grill King kamado žar, Grill King pečico za pico, Grill King indukcijski kuhalnik z vokom ali kateri koli druge Grill King izdelek, ki je na voljo.

Ne glede na to, ali je ob nakupu izdelek v prodaji po znižani ceni ali v kakšni drugi obliki akcije, vedno uveljavljate pravico do darilnega bona v vrednosti 50% zneska. Prav tako ni količinske omejitve, imate lahko več računov in več izdelkov Grill King.

Drugi pogoj je, da slovenska reprezentanca v nogometu se na EURO 2024 uvrsti vsaj v polfinale in tega si zelo zelo želimo!

Tretji pogoj je, da pri nas zahtevate darilni bon. Če želite prejeti darilni bon, je vse, kar morate storiti, to, da predložite originalni račun, ki vsebuje izdelke Grill King, v naši maloprodajni trgovini in da je ta račun izdan z datumom med 10.6.2024 do 13.7.2024.

Darilni bon lahko koristite v maloprodajni trgovini LONCI&POKLOPCI by Bajde do 15.10.2024. 

Grill King katalog:

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*