Grill Norija – vse za vaš svet pečenja na žaru

Vse ljubitelje dobre hrane in kvalitetne opreme za peko na žaru čaka prava poslastica v naših trgovinah. Ponujamo različne novosti ne le v svetu žara, ampak tudi v peki.

Pripravite čisto vse, kar si zamislite. Ja, burek in lazanja.

Kot pravi mojster žara specite burgerje, zrezke, pico, vok ali vegetarijanski burek iz sončničnih semen. Vsak grižljaj bo vašim gostom pokazal, kako pomembni so poleg dobrih sestavin tudi kakovostni žar in oprema.

V prvi vrsti priporočamo žare na oglje Grill King kamado, ki so znani po tem, da zadržujejo toploto in se enakomerno pečejo, kar je ključno za pripravo steakov in drugih mesnih dobrot.

V rotacijski plinski peči za pico Grill King lahko pripravljate bureke, lazanje in pice ter francoski tart flambe. 

Zakaj ne bi svojih gostov razveselili z vegetarijanskim burekom, polnjenim s sončničnimi semeni? Hrustljava skorjica in slasten nadev.

Pica pečica ali vok? Oba!

V naših pečeh za pice pripravite pice z osnovo iz buče in pesta, mortadelo, pikantne slavonske svinjske klobase, pa tudi klasične margarite. Vse se bo odlično izkazalo s popolno zapečeno hrustljavo skorjico.

Enostavna priprava voka doma z indukcijskim kuhalnikom Grill King z vokom, s katerim lahko enostavno in hitro pripravite vok doma. Indukcijska tehnologija omogoča hitro segrevanje in natančen nadzor temperature, ki je bistvenega pomena za uspešno cvrtje v voku.

Za vse klasike so na voljo plinski žari in žari na oglje

Barbecook ni le blagovna znamka za žare, ampak vaš partner pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov. Naj bo zima ali poletje, urbano ali naravno okolje, s prijatelji, družino ali samo v dvoje, z žarom Barbecook boste zagotovo uživali.

Barbecook ponuja širok izbor plinskih žarov, žarov na oglje in električnih žarov ter pripomočkov in opreme za žar.

Kategorije

Ponujamo vrhunsko ponudbo za žar, ki je na voljo vsem, ki želite dobro kuhati in uživati ​​v hrani.

Priporočamo

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*