HIT MESECA! 4v1 SET ekonom loncev

Vsak mesec vam ponudimo en izdelek v kategoriji HIT MESECA. To je priložnost za nakup odličnega izdelka po odlični ceni. Spremljajte nas redno, imeli bomo odlične ponudbe!

Najboljši SET 4v1 ekonom loncev.

4v1 set ekonom loncev VITA PLUS Quatro KORKMAZ z zamenljivimi pokrovi so izdelani iz kakovostnega nerjavečega jekla 18/10.

Prostornina:

  • manjši lonec 3 litre
  • večji lonec 6 litrov

Certificirana kakovost Korkmaz za vsakodnevno uporabo.

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg pripeljala posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem razredu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Hitro naročilo

Opomba

Navedena akcijska cena velja izključno za izdelke, ki so dobavljivi v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti, ki je na zalogi. Akcija traja od 1. 6.2023 do 30.6.2023.

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*