MESEC PONEV IN WOKOV: veliki popusti na vse ponve in woke

V akciji Mesec ponev in wokov v mesecu juliju boste v vseh naših trgovinah in na spletu našli najboljše iz naše ponudbe ponev in vokov po znižani ceni. Prepričani smo, da boste našli svojo novo najboljšo ponev.

Nudimo veliko izbiro litoželeznih, železnih, inox, non-stick in bakrenih ponev in vokov priznanih blagovnih znamk Korkmaz, de Buyer, Lava, Illa, Ken Hom, Berlinger Haus Hexagon in drugih.

Važno je, da trajajo!

Najboljše ponve in voki so iz ogljikovega jekla, litega železa ali železa, nerjavečega jekla, nato pa aluminija v različnih kombinacijah.

Termična obdelava hrane daje najboljše rezultate z materiali, ki hitro in enakomerno prenašajo toploto. Praviloma imajo prednost.

Zdaj je prava priložnost za nakup nove ponve. Izbira je velika, poskrbeli smo, da zadovoljimo vaše potrebe v vseh cenovnih razredih.

Najboljše ponve in voki so tisti, ki trajajo in dajejo najboljše rezultate. 

Katalog:

Ponve so verjetno najbolj vsestranski kos kuhinjske posode. Vsaka posoda ima svoj talent. Če izberete pravo ponev za tisto, kar boste najpogosteje pripravljali, ste rešili enega od strateških vprašanj v kuhinji.

Naše priporočilo

Preberite tudi