MESEC PRŠUTA, VINA, SIRA IN OLIV! 30% popust na široko paleto izdelkov za uživanje v poletnih mesecih

V junijski akciji, Mesecu pršuta, vina, sira in oliv, vas čaka prava poslastica – na stotine atraktivnih izdelkov po 30% znižanih cenah. Pečice, pekači, kuhinjski noži, strgalniki, deske, kozarci, pladnji in razne posode so le del ponudbe iz bogatega poletnega kataloga.

Veliko okusa za poletje

Združili smo najboljše iz dveh svetov – sredozemske in kontinentalne kuhinje. Vemo, da radi uživate v odličnih okusih, ki jih prinaša poletje, zato smo pripravili odličen katalog izdelkov, v katerem boste lahko uživali v njem. 

Čeprav so pršut, vino, sir in olive skupni imenovalec naše ponudbe, smo se potrudili ponuditi vse, kar potrebujete za družinska in prijateljska druženja na terasah, dvoriščih ali v poletnih kuhinjah v toplih poletnih večerih.

Katalogi

Litoželezni lonci, pekači, kuhinjski noži, ribeži, deske, kozarci, pladnji in razne posode so le del bogatega kataloga. Izkoristite 30% popust (nekateri izdelki so znižani tudi  40%) na kvalitetno in vrhunsko kuhinjsko opremo!

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, kar pomeni, da dodatnih popustov na akcijske cene ni mogoče pridobiti. Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcija traja od 1. junija do 30. junija 2024.

Naše priporočilo

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*