Najboljše za vašo kuhinjo – KAI noži po super ceni!

Za kakovostno kuhanje so potrebne tri stvari: sveže sestavine, preproste tehnike in dobre pripomočke. Nož je najpomembnejši pripomoček v vsaki kuhinji, saj se uporablja pri pripravi skoraj vsake jedi, pri roki pa je za vse vrste dobrin.

V spletni trgovini in trgovini Lonci&Poklopci by Bajde smo pripravili super ponudbo, ki omogoča nakup nožev KAI praktično vsakomur. Popust v višini kar 25% na nože KAI velja samo do 30.9.2023!

Vrste nožev, ki so primerni za vsako kuhinjo

1. Kuhinjski nož
2. Santoku nož
3. Nazobčen nož
4. Nož za čiščenje
5. Nož za izkoščevanje
6. Sekirica za meso
7. Pomožni nož

 Izberite za svojo kuhinjo najboljše – izberite nože KAI

Priprava hrane je enostavnejša, hitrejša in varnejša, če imate na voljo ustrezne kuhinjske pripomočke, še posebej, ko gre za glavno orodje – nož. Glede na to, koliko vrst, oblik in blagovnih znamk je danes v ponudbi, nas ne preseneča, da je težko najti nož, ki ustreza vašim potrebam.

Brez ustreznega znanja mnogi na koncu dobijo drag komplet, ki večinoma pobira prah, en ali dva noža pa “trpijo” celotno delo. 

Spoznajte popolnost – eksluzivna ponudba unikatnih Michel Bras nožev

Nežno polirana ostrina, odličen občutek v roki in prefinjena lepota so značilnosti te kolekcije nožev, ki jih je za KAI oblikoval eden najbolj znanih kuharskih mojstrov na svetu – Michel Bras. Popolna kombinacija lepote in učinkovitosti, estetike in gastronomije je bil cilj, ki si ga je zadal ta veliki kuhar. Noži Michel Bras so idealni spremljevalci za vse tiste, ki res radi kuhate.

Več o seriji Michael Bras nožev si lahko prebere tukaj.

Priporočamo nože KAI

Opomba o nakupu

Navedena cena velja samo za izdelke, ki so na zalogi v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcijska cena za izbrane artikle velja od 28.8.2023 do 30.9.2023 oziroma odprodaje zalog.

Preberite tudi