Največji izbor najboljših pizza pečic in opreme

Pečice za pico oziroma pizza pečice so postale izjemno priljubljene po vsem svetu. Končno si lahko tudi vi na dvorišču ali terasi ali na izletu spečete pravo neapeljsko pico (ali karkoli že želite) in je enaka kot v krušni peči. Nudimo največjo izbiro najboljših pečic in opreme za pico po fantastičnih cenah.

Mnogi trdijo, da doma ne moreš pripraviti dobre pice, še posebej dobre napoletane. Morda je bilo tako pred pojavom kakovostnih domačih pečic, ki uspejo v zelo kratkem času doseči visoke temperature. Za dobro napoletano potrebujete kvalitetno in dobro pripravljeno testo ter kvalitetno pečico, ki doseže primerno temperaturo.

Grill King – best buy pečice za pico

Naša najbolj znana in najbolje prodajana plinska peč za pico. Na voljo v klasični in rotacijski izvedbi.

Pečica za pico Grill King ni omejena le na uporabo na dvorišču. Je vsestranska in idealna za kuhanje na prostem na izletih in piknikih, saj zagotavlja, da boste uživali v sveži hrani v katerem koli okolju. Poleg pice vam ta pečica omogoča peko mesa, zelenjave, peciva in drugih jedi. Za te jedi je treba zaradi visoke temperature, ki jo doseže pečica, uporabiti ustrezne ponve.

Ooni, prva svetovno znana pečico za pico

Nagrajene inovativne pečice za pico Ooni so zdaj široko dostopne tudi na pri nas, najdete jih v vseh trgovinah LONCI&POKLOPCI by Bajde ter v naši spletni trgovini.

V naši ponudbi boste našli odlične plinske in večgorivne pečice Ooni, torej na drva in plin. Pečico Ooni lahko uporabljate dobesedno kadar koli želite, doma ali na potovanju, potrebuje malo časa, da se segreje, glede na njeno vsestranskost pa niste omejeni le na uživanje v picah, Ooni je prava zunanja peč, ki omogoča različne jedi z lahkoto.

Witt, verjetno najboljša pečica za pico na trgu

Takoj, ko je ta danska znamka lansirala svojo pečico za pico na trg, smo bili takoj navdušeni nad njenim videzom, še posebej nad široko odprtino. Na voljo v klasični in rotacijski izvedbi.

Peči za pico Witt pridobivajo svetovno prepoznavnost, saj se dizajn, funkcionalnost in izjemen okus združijo v hrustljavo, popolno izkušnjo. Posledica tega so prestižne nagrade ter najvišje ocene in ocene.

Cozze, njena edina naloga je popolna pica

Cozze prinaša možnost priprave prave pice, kot tiste iz picerije, s hitrostjo, okusom in preprostostjo, nad katero so navdušeni tako odrasli kot otroci. Na voljo so plinske in električne peči za pico.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj klasične margerite ali kombinacije okusov, vas bo naša pečica za pico navdušila s svojo hitrostjo, preprostostjo in nezamenljivimi rezultati.

Katalogi

V naši ponudbi so najbolj priljubljene peči za pizzo na trgu ter dodatki in oprema najbolj znanih proizvajalcev po najboljših cenah.

Naše priporočilo

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*