Novo! Barbecook Kamal kamado, vaš novi BBQ šef!

Začela se je sezona žara in še vedno nimate svojega popolnega kamada? Sprostite se, sedite in se popolnoma prepustite neverjetnemu Barbecook Kamal kamadu!

Kamado žar - kaj je to?

Žar, dimljenje, kuhanje na pari, peka, vse to je mogoče s kamado žarom! Keramično ohišje in pokrov vam omogočata, da dlje vzdržujete temperaturo in uživate v vrhunskem okusu žara. Kamado dejansko deluje kot pečica, saj keramično ohišje in pokrov omogočata dlje časa vzdrževanje konstantne temperature.

Mora biti enostavno!

Na to vrsto žara se lahko zanesete 200%! Medtem ko se vi zabavate s svojo družbo, pravo delo lahko prepusite Kamalu. Poleg čudovitega dizajna vas bo Kamal kamado navdušil, ker ga je enostavno pripraviti za delovanje, enostavno kuhati, peči na žaru in peči, enostavno ga je nadgraditi in čistiti.

Dober začetek je pol uspeha!

Zahvaljujoč stojalu na kolesih ga lahko enostavno postavite v želeno lego, na vrtu ali na terasi. Nato prižgite ogenj tako, da košaro z ogljem napolnite približno do polovice. Uporabite lahko nekaj kock. Dovod zraka na dnu in pokrov kamade morata biti popolnoma odprta. Keramično telo okoli košare odlično zadržuje toploto in zagotavlja hiter vžig plamena. Ko se na oglju oblikuje plast sivega pepela, lahko začnete peči na žaru. Zahvaljujoč pokrovu s 100% hermetičnim tesnilom v notranjosti kamada ostanejo toplota, dim in slasten okus. Med peko na žaru lahko enostavno dvignete ali znižate temperaturo tako, da odprete ali zaprete dovod zraka na spodnjem drsniku in zgornjem ventilu.

Naredite popoln žar

Kamal kamado je serijsko opremljen z notranjimi toplotnimi deflektorji, sestavljenimi iz dveh keramičnih polkrogov. Za posredno peko pustite oba polkroga na mestu. Tvorijo keramično pregrado, tako da močna toplota oglja ne pride v neposreden stik z vašo hrano. Ko pečete neposredno, odstranite en ali oba polkroga. Za ostalo bo poskrbela 6 mm debela rešetka iz nerjavečega jekla. Ali morate med peko na žaru dodati malo oglja? Ni problema, lahko preprosto vstavite več oglja skozi luknjo za oglje na žaru.

Enostavno čiščenje

Tudi po pečenju na žaru vam skoraj ni treba zavihati rokavov, saj pepel oglja konča neposredno v posodi za pepel, rešetka iz nerjavnega jekla pa lahko gre naravnost v pomivalni stroj. Zunanjost kamado žara očistite z vlažno krpo in jo nato temeljito posušite. Če želite, lahko police enostavno zložite ali odpnete. Kuhar Kamal si zdaj zasluži svoj dopust!

Priporočamo

Preberite tudi

Domov
Korkmaz -30%
Žari na oglje
Plinski žari