Ooni – pripravite odlično pizzo doma (in povabite družbo)!

Končno lahko tudi vi spečete pravo neapeljsko pico (ali kar želite) na svojem dvorišču ali terasi ali na izletu v samo 60 sekundah. Ni šala, večkrat nagrajene inovativne pečice za pizzo Ooni so zdaj široko dostopne tudi v Sloveniji in na Hrvaškem, najdete jih v vseh trgovinah LONCI&POKLOPCI by Bajde ter v naši spletni trgovini.

V čem je inovativnost in skrivnost uspeha pečice Ooni?

Ključno je v eni besedi: temperatura! Nemogoče je pripraviti res odlično pico v klasični ali kakšni drugi pečici, če ta ne doseže zahtevane temperature, temperatura v Ooni pečici pa je 500 °C. Za vsako pico, ki si jo zamislite in ustvarite, potrebujete le minuto do minuto in pol.

Zaradi visoke temperature bodo testo in vse sestavine dosegle idealno toplotno obdelavo, testo bo v sredini ostalo tanko in mehko, po robovih pa hrustljavo, pikčasto kot leopardjeva koža in popolno okusno. Vse ostalo je odvisno samo od tega, kaj boste dali na testo in klasično paradižnikovo omako. Ena stvar je gotova, da boste končno uživali v pici, kot bi bili v svoji najljubši piceriji.

15 minut do raja!

Samo 15 minut traja, da se pečica segreje na želeno temperaturo, nato pa lahko vsako minuto vržete eno pico za vas in vaše otroke ter njihove prijatelje. Svojim gostom boste omogočili izkušnjo prave neapeljske pice.

Pečica za pico Ooni je vsestranska, lahko pečete meso in še veliko več

Morda vam trenutno ne gre na misel samo o picah, gotovo pa si boste včasih zaželeli popeči meso, klobase ali zelenjavo na žaru. Z lahkoto lahko spečete sočen krompir, pečeno zelenjavo, kruh, sladice in celo tople napitke, kot na žaru pa brez težav pripravite skoraj vse, od ražnjičev do zrezkov. Potrebovali boste tudi dobro ponev ali pekač in vaša pečica Ooni bo postala popolnoma vsestranska.

Plin in/ali les, kadar koli želite!

V naši ponudbi boste našli tri odlične pečice, Ooni Koda 12″ in Ooni Koda 16″ sta plinski, Ooni Karu 16″ pa je t.i. na več goriv, ​​tj. les in plin. Svojo pečico Ooni lahko uporabljate dobesedno kadar koli želite, doma ali na potovanju, potrebuje malo časa, da se segreje (15 min.), zaradi vsestranskosti pa niste omejeni le na uživanje v picah, Ooni je prava zunanja pečica, ki z lahkoto pripravi različne jedi.

Zdaj si lahko tudi ti pravi pizzaiolo! Oglejte si video, uporabite našo knjižico receptov (v hrvaščini) za različne pice, testo in klasično paradižnikovo omako. Pripravite si svojo pravo pico in uživajte!

Ooni izdelki

Preberite tudi

Vse Akcije