Tajine ali tagine je tradicionalna maroška posoda za kuhanje. Posebna oblika pokrova služi kot hladilnik, vsa para in vonjave pa se vrnejo v jed, ki se pripravlja.
Pred prvo uporabo posodo potopite v hladno vodo za 12 ur, da se glina najbolje navlaži. Pustite posodo, da se posuši v obrnjenem položaju.Popolna priprava hrane na direktnem ognju, električni plošči ali pečici.Varno za pralni stroj, vendar je priporočljivo ročno pranje.Odlična toplotna izolativnost: glina dolgo zadržuje toploto, tudi ko jo odstavimo s štedilnika. Popoln za dušenje. Ekološko sprejemljiva namizna posoda.
Ne vsebuje PTFE in PFOA.Hrana pripravljena v taji posodi ima sposobnost ohraniti vse okuse in arome hrane.
POZOR;Izogibajte se toplotnemu šoku. Ne postavljajte vroče posode v hladno vodo. Po kuhanju naj se posoda ohladi pred pomivanjem.








