Brandani okrogli Dutch oven, 22 cm

EAN: 8029722525730 Šifra: B52573 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Material: Emajlirano lito železo

Premer: 22 cm

Dimenzije: 22×28 cm

Višina: 16 cm

Prostornina: 3 l

Masa: 4 kg

Uporaba:

  • Za pečico do 250 C
  • Za plinski štedilnik
  • Za električni štedilnik
  • Za steklokeramični štedilnik
  • Za indukcijo

Barva: rumena

Spletna cena:

74,00 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Dutch oven popestri okuse, zagotavlja izjemne rezultate kuhanja in ni le praktična posoda za uporabo, temveč tudi popolna za serviranje in prezentacijo hrane.

Oven je posoda iz gusa ali litega železa, ki dobro prevaja in ohranja toploto ter prenese zelo visoke temperature, s pripadajočim težkim pokrovom, ki se popolnoma prilega. Namenjen je kuhanju, počasnemu pečenju ali dušenju večjih kosov mesa, kot tudi pripravi enolončnic, rib in vseh drugih jedi, ki se kuhajo v enem loncu. Lahko so okrogle ali ovalne oblike in se lahko uporabljajo na vseh vrstah štedilnikov, pečic, krušnih pečic itd. Nikoli ga ne dajajte v mikrovalovno pečico.

Dutch oven je vsestransko in učinkovito orodje za izboljšanje okusa in kakovosti cele vrste jedi, od kruha iz kislega testa do kompleksnega in kitajskega glaziranega peciva do sladic.

Dutch oven je težka okrogla posoda s pokrovom, ki se tesno zapira. Čeprav so izdelane iz različnih materialov, od keramike do aluminija, so najbolj iskane in najkakovostnejše nizozemske pečice iz gusa, predvsem emajlirane.

Durch oven je posebna, ker lahko ure in ure vzdržuje stabilno temperaturo in vlažnost na celotni površini hrane, kar omogoča postopno kuhanje in boljše rezultate, pa naj gre za počasi pečeno govedino, zelenjavo ali testo. Emajlirane litoželezne posode so bolj odporne na kisline in jih je lažje vzdrževati, najpomembneje pa je, da se globina in velikost ujemajo z jedmi, ki jih radi kuhate, zadostna debelina in kakovost litoželezne posode ter na koncu pokrov, ki se trdno in pravilno prilega posodi.

Lastnosti:

Material: Emajlirano lito železo

Premer: 22 cm

Dimenzije: 22×28 cm

Višina: 16 cm

Prostornina: 3 l

Masa: 4 kg

Uporaba:

  • Za pečico do 250 C
  • Za plinski štedilnik
  • Za električni štedilnik
  • Za steklokeramični štedilnik
  • Za indukcijo

Barva: rumena

 


Celotna ponudba Brandani litoželeznih posod

Dodatne informacije

Barva

Velikost

Brand

Brandani

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Brandani okrogli Dutch oven, 22 cm

EAN: 8029722525730 SKU B52573 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]