50%

De Buyer CARBON PLUS Vok, 35,5 cm

Tehnične lastnosti

Skupna dolžina 69,5 cm

Višina 8,5 cm

Teža 1,46 kg

Carbone Plus – polna železna posoda izjemne profesionalne kakovosti 1,5 mm debelo železo

Primerno za vse kuhalne plošče.

Potrebujete tudi stojalo? Stojalo za vok

Cena:

49,13 

Na zalogi

Opis

De Buyer Carbon Plus vok s premerom 35,5 cm. Lahko se uporablja na kuhalnih ploščah in v pečicah. Izdelan iz jekla, brez premaza. Premaz se pridobi s kuhanjem, začimbami. Pred uporabo ponev prvič začinite. Očisti se pod mlačno vodo. Ne uporabljajte v pomivalnem stroju. Primerno za vse ogrevalne površine, vključno z indukcijo.

Masivno jeklo (1,5 mm) je primerno za intenzivno uporabo, saj je deformacija praktično nemogoča. Kontinuirana enakomerna debelina jeklene stene omogoča idealno odvajanje toplote. Izredno stabilen ploščat ročaj je zelo trdno privarjen na skledo. Ročaj zagotavlja optimalno manipulacijo pri prijemu brez utrujanja zapestja – ne glede na to ali vok držimo od spodaj ali od zgoraj.

Železna posoda je odlična za karameliziranje in peko hrane na žaru. Takoj, ko posode dosežejo temperaturo nad 140 stopinj, se na površini živila naredi naravna plast (skorjica), karamelizira (Maillardova reakcija). Nastala skorja bo preprečila izhlapevanje vlage. Hrana na površini postane rjava in hrustljava, v sredini pa ostane mehka in sočna.

Upoštevajte, da je treba železno posodo pred prvo uporabo prežgati (začiniti). Več kot se uporabljajo železne posode, boljši je proces kuhanja! Ne pomivajte v pomivalnem stroju.

Tehnične lastnosti Skupna dolžina 69,5 cm Višina 8,5 cm Teža 1,46 kg

Carbone Plus – polna železna posoda izjemne profesionalne kakovosti 1,5 mm debelo železo Primerno za vse kuhalne plošče Proizvajalec ne jamči, da se dno ne bo deformiralo, če premer toplotnega vira odstopa od dna posode za več kot 1,5 cm. Za uporabo železnih posod na indukcijskih kuhališčih in plinskih štedilnikih ni nobenih omejitev. Doseže visoke temperature – omogoča Maillardovo reakcijo – odlična karamelizacija Idealna toplotna prevodnost Za pečenje, žar, karameliziranje Zajamčeno brez PFAO in PTFE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

De Buyer CARBON PLUS Vok, 35,5 cm

SKU 5114.35 Kategorije , , , Proizvajalec