Korkmaz Airfryer Vita cvrtnik na vroči zrak

EAN: 8691607008869 Šifra: A886 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Tehnologija dinamičnega pretoka zraka
Moč 1500 W
Posoda je primerna za pranje v pomivalnem stroju
Prostornina posode 4 litre ali 800 gramov
2 leti garancije

Barva: bela
Kapaciteta: 4l

BREZPLAČNO poleg dobite še Korkmaz Airfryer Easy cvrtnik na vroči zrak, kapacitete 1 liter

Spletna cena:

82,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Inovativna in praktična tehnologija dinamičnega pretoka zraka
Širok obseg uporabe:
Za pomfri, pečenko, meso, ribe na žaru, enolončnico
Vita ima 8 vnaprej programiranih funkcij
Časovnik do 60 minut
Nadzor temperature od 40 do 200 stopinj
Samodejni izklop in signal, da je hrana pripravljena
Ognjevarna, neoprijemljiva in priročna odstranljiva kuhalna posoda je enostavna za čiščenje
Ročaj, odporen na vročino, in nedrseče noge zagotavljajo varno uporabo

Cvrtniki na vroči zrak revolucionirajo način priprave hrane, saj ponujajo okusen obrok z minimalno porabo olja. Ti inovativni kuhinjski pripomočki uporabljajo vroč zrak za cvrtje in peko hrustljave hrane, brez potrebe po kuhanju v globoki maščobi. Zmanjšajo maščobo v jedi za več kot 75 %, zato so obroki bolj zdravi, a enako okusni. So hitrejši in učinkovitejši od tradicionalnih cvrtnikov, kar vam omogoča, da uživate v hrustljavih izdelkih brez dolgega čakanja.

Cvrtniki zagotavljajo tudi vsestranskost, saj lahko pripravite različne obroke, od hrustljavega krompirčka do sočnega piščanca. Poleg pomfrija lahko v Air fryerju enostavno pripravite pečenke, različne vrste mesa, ribe na žaru in enolončnico!

Omogočajo nemoteno kuhanje, enostavno čiščenje, hkrati pa varujejo vaše zdravje in gospodinjski proračun. Brezkompromisno uživajte v hrustljavih dobrotah z Air fryerji – sodobno rešitvijo za hitro, zdravo in okusno pripravo hrane.

 

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg pripeljala posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem razredu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Brand

Korkmaz

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Korkmaz Airfryer Vita cvrtnik na vroči zrak

EAN: 8691607008869 SKU A886 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]