Rožnato zlat aparat za turško kavo KAHVEKOLIK KORKMAZ

Karakteristike:

Tehnične značilnosti
Moč 400 W
Kapaciteta: do 4 skodelice kave
Lonec za kavo iz nerjavečega jekla
Drugi materiali: aluminij in plastika
Senzor prelivanja
Samodejni izklop
Enostavna uporaba z enim gumbom

Cena:

90,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Novost na trgu kavnih avtomatov!

Ta kavni avtomat je idealen za gospodinjstva in pisarne. Turški aparat za kavo Korkmaz Kahvekolik je revolucionarna naprava, ki se popolnoma razlikuje od ostalih kavnih avtomatov. Njegov cilj ni hitra priprava kave, ravno nasprotno. Zasnovan s tehnologijo Thermo Balance, Kahvekolik deluje z manjšo močjo in pripravlja okusne kave posebnega okusa, ki ohranja aromo kavnih zrn.

Hitreje, bolje, varčnejše

Z našimi kavnimi avtomati boste imeli enak užitek in izkušnjo vaše najljubše arome ter enostavnejšo, varnejšo in ekonomično pripravo kave. Ni vam več treba skrbeti, da boste ujeli pravi trenutek, preden vam kava zavre, ni vam več treba čakati, da voda zavre, aparati Korkmaz vodo segrevajo veliko hitreje in ob tem varčujejo z energijo. In ni pomembno, pri kuhanju turške kave s tem aparatom ni dodatnih plastičnih odpadkov kot pri drugih kavnih avtomatih!

Priprava kave

V posodo dodamo kavo in vodo (sladkor in druge arome po želji), odvisno od števila oseb, ter dobro premešamo. Posodo za kavo postavite na predvideno mesto in se narahlo dotaknite gumba. Ko indikatorska lučka na gumbu zasveti rdeče, je kava v fazi priprave, ko zasveti zelena, je kava pripravljena. Naprava se bo 5-krat oglasila z zvočnim opozorilom, da je kava pripravljena. Aparat se samodejno izklopi po 6. opozorilu.

Tehnične značilnosti

Moč 400 W

Kapaciteta: do 4 skodelice kave

Lonec za kavo iz nerjavečega jekla

Drugi materiali: aluminij in plastika

Senzor prelivanja

Samodejni izklop

Enostavna uporaba z enim gumbom

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Rožnato zlat aparat za turško kavo KAHVEKOLIK KORKMAZ

[rvp_show]