Čajnik Tombik KORKMAZ 1 liter

EAN: 8691607000924 Šifra: A092 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Uporaba: ni za indukcijo

Čajnik Tombik KORKMAZ 1 l iz nerjavečega jekla (18/10) z ročaji, odpornimi na toploto, ki imajo funkcijo Cool Touch in so ergonomsko oblikovani.

Primeren za pranje v pomivalnem stroju.

Spletna cena:

30,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Korkmaz je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk posode in kuhalne opreme. Korkmaz je turška blagovna znamka, priljubljena, ker je zahvaljujoč lastnim patentom, inovacijam, proizvodnemu sistemu in poslovnemu modelu na trg prinesla posodo in gospodinjske aparate vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, ki jim konkurenti v istem kakovostnem rangu ne morejo slediti. Posoda iz nerjavečega jekla Korkmaz, ponve z bakrovimi in granitnimi zlitinami, opekači za žar, lonci na pritisk, samostojni mešalniki ali originalni kuhinjski aparati, kot je aparat za turško kavo Kavhekolik, dodatki in dodatki sodijo med najbolj prodajano opremo za domače kuhinje na svetu.

Brand

Korkmaz

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Čajnik Tombik KORKMAZ 1 liter

EAN: 8691607000924 SKU A092 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]