Aparat za kavo Bialetti Moka Express, 3 skodelice

Šifra: BL0004952 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Da bo vaša kafeterija delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kavarne namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Poskrbite, da bo vaš aparat za kavo Bialetti med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan.

Kako pripraviti mocha kavo

Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.
Barva: modra
Material: aluminij

Cena:

32,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Bialetti kafeterije z originalno osmerokotno obliko, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitkim videzom po navdihu ženskega telesa, se od prve kafeterije Moka Express, ki je sprožila pravo malo revolucijo v pripravi kave, oblikovno in tehnološko niso bistveno spremenile. . S klasičnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a še vedno kakovostno in varno, so kafeterije skozi čas pripeljale do popolnosti. Ne glede na to, ali gre za klasično aluminijasto ali za indukcijsko primerno za indukcijo, bo vsaka pripravila vrhunsko mocha kavo. Kavni aparati Bialetti bodo v samo nekaj minutah ustvarili bogat, pristen espresso.

Čeprav jih lahko uporabljate na različnih vrstah štedilnikov (vendar jih nikoli ne smete uporabljati v pečicah ali mikrovalovnih pečicah), niso vse kafetiere primerne za indukcijo. Zato, če potrebujete tiste za indukcijo, bodite pozorni na modele iz nerjavečega jekla, namenjene indukciji.

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Aparat za kavo Bialetti Moka Express, 3 skodelice

SKU BL0004952 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]