BIALETTI MOKA EXPRESS aluminijasta kafetiera za 12 skodelic za espresso

EAN: 8006363011662 Šifra: BL0001166/X2 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Tehnične lastnosti

Material: aluminij

Uporaba: Ni za indukcijo

Proizvajalec: Bialetti

Spletna cena:

71,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Kafetiere Bialetti, originalna osmerokotna oblika, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitek videz, ki ga navdihuje žensko telo, se od prvega kavnega aparata Moka Express, ki je začel pravo revolucijo v pripravi kave, oblikovno ali tehnično niso kaj dosti spremenili. S klasičnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a še vedno visokokakovostnimi in varnimi, so kavni avtomati skozi čas pripeljali do popolnosti. Ne glede na to, ali gre za klasičen aluminij ali nerjaveče jeklo, primerno za indukcijo, bo vsak pripravil vrhunsko mocha kavo.

Kafetiere Bialetti bodo v samo nekaj minutah ustvarile bogat, pristen espresso. Čeprav jih lahko uporabljate na različnih vrstah štedilnikov (vendar jih nikoli ne smete uporabljati v pečicah ali mikrovalovni pečici), niso vsi aparati za kavo primerni za indukcijo. Zato, če potrebujete indukcijske, bodite pozorni na modele iz nerjavečega jekla, namenjene indukciji. Da bo vaš aparat za kavo ostal pravilen več let, ga priporočamo ročno pranje s toplo vodo brez močnih detergentov.

Tudi kafetiere so namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne nalivajte tekočine razen vode in ne dajajte česa drugega kot kave. Kafetiera Bialetti naj bo med uporabo vedno tesno zaprta in nepoškodovan.

Kako pripraviti kavo?

Glede na velikost lončka za kavo nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu lonca. Kavo rahlo presejte v priloženo cedilo. Kavo kuhamo pri temperaturi vrelišča, dokler ekstrakcija ni končana. Ne prižigajte najmočnejšega plina. Da ohranite aromo kave je treba aparat za kavo po kuhanju odstraniti z ognja.

Pred prvo uporabo kafetiero dobro sperite z vodo in pripravite prvi pripravek kave, ki ga nato zavržete.

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

BIALETTI MOKA EXPRESS aluminijasta kafetiera za 12 skodelic za espresso

EAN: 8006363011662 SKU BL0001166/X2 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*