BIALETTI MOKA EXPRESS aluminijasta kafetiera za 12 skodelic za espresso

Tehnične lastnosti

Material: aluminij

Ni za indukcijo

Proizvajalec: Bialetti

Gratis 100g kave (samo pri spletnem nakupu).

Cena:

87,10 

Na zalogi

Opis

Kafetiere Bialetti, originalna osmerokotna oblika, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitek videz, ki ga navdihuje žensko telo, se od prvega kavnega aparata Moka Express, ki je začel pravo revolucijo v pripravi kave, oblikovno ali tehnično niso kaj dosti spremenili. S klasičnim dizajnom, eleganco in tehnološko preprostostjo, a še vedno visokokakovostnimi in varnimi, so kavni avtomati skozi čas pripeljali do popolnosti. Ne glede na to, ali gre za klasičen aluminij ali nerjaveče jeklo, primerno za indukcijo, bo vsak pripravil vrhunsko mocha kavo.

Kafetiere Bialetti bodo v samo nekaj minutah ustvarile bogat, pristen espresso. Čeprav jih lahko uporabljate na različnih vrstah štedilnikov (vendar jih nikoli ne smete uporabljati v pečicah ali mikrovalovni pečici), niso vsi aparati za kavo primerni za indukcijo. Zato, če potrebujete indukcijske, bodite pozorni na modele iz nerjavečega jekla, namenjene indukciji. Da bo vaš aparat za kavo ostal pravilen več let, ga priporočamo ročno pranje s toplo vodo brez močnih detergentov.

Tudi kafetiere so namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne nalivajte tekočine razen vode in ne dajajte česa drugega kot kave. Kafetiera Bialetti naj bo med uporabo vedno tesno zaprta in nepoškodovan.

Kako pripraviti kavo?

Glede na velikost lončka za kavo nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu lonca. Kavo rahlo presejte v priloženo cedilo. Kavo kuhamo pri temperaturi vrelišča, dokler ekstrakcija ni končana. Ne prižigajte najmočnejšega plina. Da ohranite aromo kave je treba aparat za kavo po kuhanju odstraniti z ognja.

Pred prvo uporabo kafetiero dobro sperite z vodo in pripravite prvi pripravek kave, ki ga nato zavržete.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

BIALETTI MOKA EXPRESS aluminijasta kafetiera za 12 skodelic za espresso

SKU BL0001166/X2 Kategorija Proizvajalec