Bialetti Moka Lovers Express kafetier za 3 skodelice

EAN: 8006363034845 Šifra: BL0004986 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Premer 72 mm
Višina 155 mm
Prostornina 130 ml

Način priprave mocha kave

Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.
Barva: natur
Material: aluminij

Spletna cena:

33,50 

Ni na zalogi!

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Kafetiere Bialetti s prvotno osmerokotno obliko, ki omogoča optimalno porazdelitev toplote in vitkim videzom, ki ga navdihuje žensko telo, se od prve kavarne Moka Express, ki je začela pravo majhna revolucija v pripravi kave.

Klasičen dizajn, eleganca in tehnološka preprostost, a še vedno kakovostne in varne, kavarne so bile sčasoma pripeljane do popolnosti.

Ne glede na to, ali gre za klasično aluminijasto ali za indukcijsko primerno za indukcijo, bo vsaka pripravila vrhunsko mocha kavo. Kavni aparati Bialetti bodo v samo nekaj minutah ustvarili bogat, pristen espresso.

Da bo vaša kafeterija delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kavarne namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in vanje ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Kavni aparat Bialetti naj bo med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan.

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Bialetti Moka Lovers Express kafetier za 3 skodelice

EAN: 8006363034845 SKU BL0004986 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]