Bialetti New Venus kafetiera, 6 skodelic

EAN: 8006363033022 Šifra: BL0007285 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Spletna cena:

55,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Za ljubitelje kave in oblikovanja ta kafetiera izstopa s svojim bistvenim slogom in harmoničnimi oblikami. Da bo vaš aparat za kavo deloval več let priporočamo ročno pranje s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, nikoli ne nalivajte tekočine razen vode ali dajajte kaj drugega kot kavo. Ko uporabljate kafetiero Bialetti, naj bo vedno tesno zaprt in nepoškodovan.

Način priprave kavne moke; Odvisno od velikosti, nalijte hladno vodo (najbolje vodo sobne temperature) do označene oznake na odprtini na dnu posode, nikoli nad ventilom. Kavo narahlo prelijte v priloženo cedilo, ne pritiskajte. Kavo kuhamo pri temperaturi vrelišča, dokler ekstrakcija ni končana. Ne prižigajte najmočnejšega.

Da ohranite aromo kave, je treba aparat za kavo po kuhanju odstraniti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvi pripravek kave, ki ga nato zavržete.

Zasnovan v Italiji; Izdelano iz visokokakovostnega nerjavnega jekla 18/8; Toplotno odporen bakelitni ročaj; Ergonomski dizajn; Varnostni ventil; Ročno pranje; Uporabite na majhnem ognju; Primerno za plinske, električne in steklokeramične plošče.

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Bialetti New Venus kafetiera, 6 skodelic

EAN: 8006363033022 SKU BL0007285 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]