Kafetiera New Venus BIALETTI, za 4 skodelice

EAN: 8006363028899 Šifra: BL0007254/CN Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Spletna cena:

45,50 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Kafetiera New Venus BIALETTI, za 4 skodelice. Za vse ljubitelje kave, ta kafetiera izstopa s svojim slogom in harmoničnimi oblikami. Izdelana je iz nerjavečega jekla 18/10, odpornega materiala, ki ne oksidira. Zaščita pred kapljanjem. Primerno za indukcijo in pomivalni stroj.

Da vam bo kafetiera služila dolga leta, je priporočljivo, ročno pranje s toplo vodo brez uporabe močnih detergentov. Kafetiere so namenjene izključno uporabi vode in kave. Med uporabo kafetiere Biaetti, jo imejte vedno tesno zaprto.

Kako pripraviti  Moka kavo

V kafetiero nalijemo vodo (po možnosti sobne temperature) do oznake varnostnega ventila. Srednji del kafetiere napolnite s kavo do vrha, a je ne tlačite. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ekstrakcija ni končana. Da bi ohranili aromo kave, je priporočljivo kafetiero po kuhanju odstraniti s kuhalne površine. Pred prvo uporabo kafetiero dobro sperite z vodo in pripravite prvi pripravek za kavo, ki ga nato zavrzite.

 

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kafetiera New Venus BIALETTI, za 4 skodelice

EAN: 8006363028899 SKU BL0007254/CN Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]