Vrhunska ročno izdelana keramična posoda. Profesionalni rezultati doma zahvaljujoč inovativni ognjevzdržni keramiki. Preprosta, zdrava in zelo odporna namizna posoda Emile Henry je ustvarjena iz edinstvene mešanice gline, bogate z ognjeodpornimi lastnostmi, po spoštovani recepturi brez naftnih derivatov in nanomaterialov.
Izdelano v Franciji.
Proizvajajo keramične posode, ki vam omogočajo enostavno pripravo najbolj okusnih jedi. Emile Henry je bil vedno zavezan francoski umetnosti. Ostajajo zvesti zgodovinski lokaciji v Marcignyju, globoko v osrčju Burgundije, in s ponosom prispevajo k ohranjanju tradicionalnih veščin. Vsak keramični izdelek je ročno delo in podpis enega od mojstrov iz delavnice. Vsi izdelki Emile Henry so izdelani v Franciji in imajo 10-letno garancijo.
Najprej zdravje!
Izdelki Emile Henry so izdelani iz burgundske gline in izključno iz naravnih materialov. Vse surovine so varne za živila in ustrezajo najstrožjim predpisom za uporabo v živilih.
Lastnosti:
Naredite popolne jedi iz riža, kvinoje in bulgurja v tej odlični nizozemski pečici, posebej zasnovani za pripravo riža in žit.
Debele stene in dno posode idealno ohranjajo toploto tudi po kuhanju.
Notranji pokrov, ki preprečuje prevretje in ohranja toploto.
Za puhasta, temeljito kuhana zrna (ne bodo se spremenila v kašo).
Dizajn, prilagojen sodobnemu življenjskemu slogu, združuje značilnosti tradicionalnih loncev.
Naša ponudba loncev je zasnovana za uporabo na vseh vrstah kuhalnih plošč (z indukcijsko ploščo za indukcijske kuhalne plošče) in v tradicionalni pečici.
Je enostaven za čiščenje, lahko ga pomivate v pomivalnem stroju in ne bo izgubil barve.
Prostornina 2,5 litra
Dimenzije 19,5×20,5 cm
Višina 21,5 cm
Najvišja temperatura 270°C
Najnižja temperatura -20°C
Primerno za pečico, mikrovalovno pečico, zamrzovalnik, pomivalni stroj
Keramika brez svinca, kadmija in niklja
Majhne razpoke v glazuri: ko se segreje, se posoda na štedilniku rahlo razširi. Ta pojav ustvarja majhne, zelo tanke razpoke v glazuri, ki so lahko vidne na posodi svetlih barv. Te majhne razpoke niso napaka, ampak dokaz, da je posoda odporna na temperaturne spremembe in je znak dolgoživosti.
Zažgane ostanke hrane lahko odstranite tako, da posodo predhodno namočite za približno 20 minut.
Priporočljivo je počasi segrevati posodo, ki ne sme biti prazna.









