Lahek vok iz ogljikovega jekla s troslojno plastjo proti sprijemanju, ki omogoča pripravo hrane pri visokih temperaturah in manjšo uporabo olja. Ima ravno dno in je odlično uravnotežen.
Primeren za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijskimi.
Izdelan je iz debelega ogljikovega jekla (1,5 mm), ki nudi odlično toplotno prevodnost, zato je idealen za kuhanje pri visokih temperaturah in za hitro pripravo hrane. Vok lahko peremo v pomivalnem stroju, vendar ga je priporočeno iz stroja odstraniti in posušiti takoj po pranju.
Pri ročnem pranju ne uporabljajte čistilnega praška, agresivnih sredstev ali kovinskih ščetk, saj lahko te poškodujejo plast proti sprijemanju. Vok temeljito posušite s čisto krpo.
Set vsebuje jeklen vok proti prijemanju s premerom 31 cm, leseno lopatko, steklen pokrov in rešetko iz nerjavečega jekla
Pred prvo uporabo vok preprosto operite z blagim detergentom in sperite z vodo.
Posušite s papirnato brisačo ali krpo.
Ken Hom voka ne morete postaviti v pečico ali na žar zaradi materiala ročaja
Lahek vok iz ogljikovega jekla debeline 1,5 mm
Troslojni premaz proti prijemanju
Ravno dno za boljše ravnotežje
Enostaven za uporabo
Primerno za plin, elektriko, steklokeramiko in indukcijo
Fenolni ročaj z zakovicami
Zanka za enostavno shranjevanje
Priporočamo strojno ali ročno pranje brez abrazivnih ali kovinskih izdelkov
Voki niso varni za kovinske pripomočke, uporabljajte lesene ali silikonske pripomočke
Kako uporabljati vok na indukcijski plošči?
Ko segrevate vok, začnite pri srednjem ognju. Indukcijske kuhalne plošče se zelo hitro segrejejo, zato jih segrejte do sredine. Odlična stvar pri indukcijskih kuhališčih je, da lahko natančno nadzorujete toploto. Vendar poskusite preizkusiti regulatorje temperature, da dobite občutek, kako hitro se odzivajo na vaše spremembe.
Kako lahko preprečim, da bi vok poškodoval steklokeramično ali indukcijsko kuhalno ploščo?
Če želite med pripravo hrane pretresti vsebino voka, vedno dvignite celoten vok, ga pretresite in nato postavite. Ne udarjajte z vokom po indukcijski površini, saj lahko s tem povzročite praske na kuhalni plošči. Ko postavite vroč vok na drugo površino (npr. na mizo), vedno uporabite podstavek.

















