Kai Shun Classic nož šefa kuhinje z zarezami

EAN: 4901601589504 Šifra: DM-0719 Kategorija: Proizvajalec:

Karakteristike:

Chef’s knife, hollow ground.
Rezilo: 20 cm
Ročaj: 12,2 cm
Material: VG MAX nerjaveče jeklo

Spletna cena:

224,00 

Ni na zalogi!

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Serija kuharskih nožev Shun je ena najobsežnejših serij damaščanskega jekla na svetu in jo visoko cenijo vrhunski in ambiciozni hobi kuharji.

Serija kuhinjskih nožev Shun Classic združuje stoletja staro japonsko samurajsko kovanje z današnjimi sodobnimi in tehnično dovršenimi proizvodnimi procesi. Rezultat je visokokakovostna paleta nožev iz Damaska. Ti noži so skrbno oblikovani do najmanjše podrobnosti, tako da vedno ohranijo svojo ostrino, zato so ti noži idealni za profesionalno uporabo. Rezila Shun Classic so tudi vizualno lepa, zahvaljujoč prepoznavnemu peščenemu vzorcu, ki je posledica 32-slojnega Damaščanskega jekla. Te nože krasi kombinacija rezila in elegantnega, zoženega ročaja iz črnega pakkawooda (posebej odporen material, razvit iz kombinacije lesa in plastike), kar ima za posledico odličen dizajn, ki postavlja kakovost in funkcionalnost v središče.

Rezilo iz VG MAX trdota jekla 61 (+/-) 1) HRC od roba do roba rezila. Prevlečen z 32 plastmi damaščanskega jekla, uteleša neprimerljivo anatomijo in rezultat je elastično rezilo, ki je zaradi svoje hibridne sestave trdo in prožno hkrati. Rezila Shun Classic imajo dvojni rob. Konveksni rez rezila skupaj z ročnim brušenjem vsakega noža Shun prinaša neprekosljivo ostrino, ki omogoča rezanje tudi najbolj trdovratnih materialov. Navedena ostrina skupaj z dobro uravnoteženo težo noža omogoča neumorno delo. Vsak nož Shun je torej edinstven, prava mala umetnina, ki združuje obrt, tehnologijo in dizajn, ki ga navdihuje mojstrska umetnost izdelovanja samurajskih mečev.

Ročaj je iz visokokakovostne smole, dodane lesu, naredijo material posebej elastičen in odporen na vlago. Njegova značilna kostanjeva oblika zagotavlja udoben in varen oprijem med rezanjem, zahvaljujoč majhnemu robu na desni strani. Vgrajena utež poveča stabilnost in ravnotežje.

Brand

KAI

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kai Shun Classic nož šefa kuhinje z zarezami

EAN: 4901601589504 SKU DM-0719 Kategorija Proizvajalec
[rvp_show]