Žar na oglje Joe Classic II KAMADO

1.453,70 

Ni na zalogi

Opis

Žari Kamado Joe so pojem kakovosti. Kakovostni materiali in edinstvene tehnične rešitve so razlog, da boste od zdaj naprej kupovali samo žare Kamado Joe.

Kamado Joe Classic II je žar, smoker in pečica v enem, pripravljen za uporabo že v 15 minutah. Dobre 3 cm debela robustna keramika odlično regulira in vzdržuje toploto žara in vam omogoča peko tako pri nizkih kot pri izredno visokih temperaturah (82–400 in več stopinj). Izjemna poroznost keramike odlično vzdržuje vlago mesa, zato je pečena hrana neverjetno sočna, obogatena s pravo aromo žara.

Prenovljen zgornji zračnik za popolno kontrolo:
Patentiran zračnik je v celoti izdelan iz aluminija ter je odporen na rjo. Z novo kapico vam omogoča peko tudi v dežju, posebne zračne reže pa poskrbijo da odtok zraka iz žara ostaja vedno konstanten.

Dvižni tečaji
Posebni amortizirani tečaji ob dvigu pokrova zmanjšajo težo za do 90 %. Izdelani so bili v sodelovanju s podjetjem Weber Knapp iz New Yorka zato, da vam olajšajo odpiranje kompaktnega pokrova in s tem polepšajo peko, hkrati pa preprečujejo padec pokrova.

Zapah iz nerjavečega jekla
Zapah se aktivira sama ob zaprtju pokrova in drži pokrov v varnem položaju, dokler ga spet ne odprete.

Popolnoma spremenjen firebox
Izboljšan firebox s patentiranim dizajnom razdeli posodo na 5 plošč, ki preprečujejo pokanje, bolje zadržujejo temperaturo in zdržijo večje pritiske.

Izvlečni predal za pepel
Pepel se zbira v posodici pod žarom, ki jo po uporabi enostavno izvlečemo in spraznimo. Čiščenje Kamado žarov je vedno neverjetno proprosto in hitro opravilo.

Tesnilo
Tesnilo dvojne debeline popolnoma zadržuje temperaturo v žaru. Izdelano je iz jeklene mrežice in dodatno ojačano s slojem steklenih vlaken, tako da vzdrži leta in leta odpiranja in zapiranja pokrova.

Doživljenjska garancija na keramične dele
Kamado Joe garantira, da so vsi keramični deli brez napak v materialu in v izdelavi zato jamči doživljenjsko garancijo na keramične dele, dokler je žar v lasti prvega kupca.5-letna garancija na kovinske dele
Kamado Joe garantira, da so vsi kovinski deli brez napak v materialu in v izdelavi. Garancija na vse dele narejene iz kovine je 5 let od dneva nakupa. Kovinski deli vključujejo voziček, zračnik, sistem rešetk in mehanizem za odpiranje.3-letna garancija na keramične deflektorje in kamen za pico
Keramični deflektorji priloženi pri nakupu žara imajo 3 leta garancije.

1-letna garancija na termometer in tesnila
Kamado Joe vam jamči 1-letno garancijo na termometer in na tesnila med kotlom in pokrovom.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Žar na oglje Joe Classic II KAMADO

Share on facebook
SKU KJ23RHC Kategorije , Proizvajalec