Barbecook Siesta 310 Black Edition plinski žar + plancha + plinski regulator s cevjo + gratis pokrivalo

EAN: 5420059857472 Šifra: BC-GAS-2067 Kategorije: , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Dimenzije (ŠxGxV): 124×56,7×120 cm
Delovna višina: 93 cm
Kapaciteta: 12 porcij
Površina mreže: 35×43 cm + 2x (13,5×43 cm)
Material rešetke: emajlirana goska
Dimenzija mreže za ohranjanje toplote 55×15 cm
Osnovni material: emajlirana žična mreža
Gorilniki iz nerjavečega jekla: 3 (12 kW)
Stranski gorilnik: 2,9 kW
Regulator plina: da
Dinamično jedro žara: da
Termometer: da
Pladenj za maščobo: da
Možna kombinacija z nabodalom (kupite posebej)
Kolesa: 2 kos

5 let garancije

BREZPLAČNO BBQ Large Premium pokrivalo (vrednost: 121,00€)

Spletna cena:

669,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

S plinskim žarom Siesta 310 lahko začnete delati v 10 minutah. Emajliran pokrov z dvojno steno zagotavlja konstantno temperaturo znotraj plinskega žara. Poleg tega lahko enostavno spremljate temperaturo zahvaljujoč vgrajenemu termometru. Rešetke so izdelane iz emajliranega litega železa, idealne za popolnoma enakomerno pripravo na žaru.

Fantastična dodatna lastnost plinskega žara Siesta 310 je dinamično jedro žara. To je osrednje, najbolj vroče območje v žaru. Rešetko je mogoče odstraniti in zamenjati z uporabnimi dodatki. Dodatki se kupujejo posebej.

Ta žar ima tri gorilnike in dve rešetki. Siesta 310 ima eno fiksno stransko polico (mizo) in en stranski gorilnik, idealen za pripravo omak ali prilog. Plinski žar Siesta 310 lahko enostavno premikate zahvaljujoč koleščkom.

 

Plinski žari Siesta dvignejo vašo izkušnjo pečenja na žaru na povsem novo raven. Zasnovan za enostavno rokovanje z eno roko, medtem ko z drugo obračate meso in zelenjavo na žaru. Termometer za še bolj praktično uporabo. Zabava se je šele začela zahvaljujoč integriranemu odpiraču za steklenice.

Barbecook, okus užitka!

Zvok žara, značilne vonjave po dimu, druženje s prijatelji in družino, vse to naredi čar peke na žaru, v katerem uživajo številni ljubitelji dobre hrane.

Barbecook, priznana belgijska blagovna znamka, se predstavlja kot odličen organizator druženj ob ognju, saj ponuja bogato ponudbo žarov in različnih pripomočkov za peko. Strast in stalne inovacije naredijo Barbecook blagovno znamko, ki stremi k zadovoljitvi vseh želja, povezanih s peko na žaru.

Barbecook ni le blagovna znamka za žare, ampak vaš partner pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov. Ne glede na to, ali je zima ali poletje, mesto ali podeželje, s prijatelji, družino ali samo v dvoje, boste z žarom Barbecook zagotovo uživali.

Zahvaljujoč strasti do ognja in pečenja na žaru vam Barbecook obljublja najboljšo izkušnjo pečenja na žaru. Prvi žar Barbecook je prišel na trg leta 1985 in od takrat imajo samo eno poslanstvo, vlagati v inovacije, da bo peka na žaru prijetnejša, praktičnejša in lažja. Z nenehno pozornostjo do estetskih in uporabniku prijaznih rešitev Barbecook ponuja raznolike odgovore za vsako priložnost in življenjsko obdobje.

Barbecook se poklanja lepim stvarem v življenju, ne glede na to, ali ste pustolovec ali samo ljubitelj lokalnega vzdušja, se lahko s ponudbo žarov Barbecook posvetite dolgotrajnemu in družabnemu uživanju v hrani, predvsem pa ogromno različne priprave za žar, ki se jim ni mogoče upreti.

Brand

Barbecook

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Barbecook Siesta 310 Black Edition plinski žar + plancha + plinski regulator s cevjo + gratis pokrivalo

EAN: 5420059857472 SKU BC-GAS-2067 Kategorije , , Proizvajalec
[rvp_show]