30%

Barbecook Spring 3212 plinski žar + plinski regulator s cevjo

EAN: 5420059857465 Šifra: BC-GAS-2066 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Dimenzije žara: 133×58 cm
Višina: 115 cm
Delovna višina: 91 cm
Število porcij: 10
Žar površina: 3x(21×43) cm
Dimenzija žara za ogrevanje: 57×20 cm
Material rešetke: emajlirano lito železo
Število glavnih gorilnikov: 3 (11,4 kW)
Stranski gorilnik: 1 (2,3 kW)
Termometer: da
Elektronski vžig: da
Prostor z vrati: da
Regulator plina: da
Možna kombinacija z nabodalom (kupite posebej)
Število koles: 2
Teža: 49 kg

5 let garancije

Spletna cena:

Original price was: 449,00 €.Current price is: 314,30 €.

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Tovrsten žar lahko zaženete zelo enostavno in v kratkem času. Brez izgube časa lahko začnete takoj! Poleg tega lahko na plinskem žaru pripravite številne jedi: klasično BBQ klobaso, pico ali celo torto, vse to je mogoče. Zahvaljujoč emajliranemu pokrovu in vgrajenemu termometru imate največji nadzor nad posodo. Rešetke plinskega žara Spring 3212 so sestavljene iz emajliranega litega železa in so odlične za dobro in enakomerno pečenje sestavin.

Imate na žaru več sestavin in je ena že pripravljena? Preprosto postavite na grelno rešetko in počakajte, da so ostale sestavine pripravljene! Maščobe iz vaših pripravkov se zbirajo v posodici za odcejanje, primerni tudi za pomivalni stroj.

Plinski žar Barbecook Spring 3212 nudi vzdržljivost in enostavnost zahvaljujoč litoželezni (plinski) rešetki, ki odlično zadržuje toploto, hrani pa daje popoln okus in videz. Spring 3212 ima varen elektronski vžig in je opremljena s termometrom. Vsebuje prostor za shranjevanje.

Standardna oprema plinskega žara Spring 3212: 4 gorilniki in 3 rešetke. Spring 3212 ima eno fiksno stransko polico (mizo) in en stranski gorilnik, ki je lahko uporaben za pripravo omak ali prilog.

 

Spring 3212 je naš najbolje prodajani plinski žar! Ta žar ponuja najboljše, kar lahko ponudi Barbecook, vzdržljivost in preprostost.

Barbecook, okus užitka!

Zvok žara, značilne vonjave po dimu, druženje s prijatelji in družino, vse to naredi čar peke na žaru, v katerem uživajo številni ljubitelji dobre hrane.

Barbecook, priznana belgijska blagovna znamka, se predstavlja kot odličen organizator druženj ob ognju, saj ponuja bogato ponudbo žarov in različnih pripomočkov za peko. Strast in stalne inovacije naredijo Barbecook blagovno znamko, ki stremi k zadovoljitvi vseh želja, povezanih s peko na žaru.

Barbecook ni le blagovna znamka za žare, ampak vaš partner pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov. Ne glede na to, ali je zima ali poletje, mesto ali podeželje, s prijatelji, družino ali samo v dvoje, boste z žarom Barbecook zagotovo uživali.

Zahvaljujoč strasti do ognja in pečenja na žaru vam Barbecook obljublja najboljšo izkušnjo pečenja na žaru. Prvi žar Barbecook je prišel na trg leta 1985 in od takrat imajo samo eno poslanstvo, vlagati v inovacije, da bo peka na žaru prijetnejša, praktičnejša in lažja. Z nenehno pozornostjo do estetskih in uporabniku prijaznih rešitev Barbecook ponuja raznolike odgovore za vsako priložnost in življenjsko obdobje.

Barbecook se poklanja lepim stvarem v življenju, ne glede na to, ali ste pustolovec ali samo ljubitelj lokalnega vzdušja, se lahko s ponudbo žarov Barbecook posvetite dolgotrajnemu in družabnemu uživanju v hrani, predvsem pa ogromno različne priprave za žar, ki se jim ni mogoče upreti.

Brand

Barbecook

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Barbecook Spring 3212 plinski žar + plinski regulator s cevjo

EAN: 5420059857465 SKU BC-GAS-2066 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]