Barbecook Stella 4311 plinski žar + plinski regulator s cevjo + gratis pokrivalo

EAN: 5420059857496 Šifra: BC-GAS-2069 Kategorije: , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Emajlirana litoželezna rešetka za žar.
Možna kombinacija z nabodalom (kupite posebej).
Poseben žar za ohranjanje tople hrane.
Predal za mast.
Dvojni pokrov za vzdrževanje temperature.
Posoda z vrati.
XL kompleti miza s 3 kavlji za pribor.
Emajlirani pokrov s termometrom.
Dynamic core plancha.
Samodejni vžig s krmilnim gumbom
4 kolesa za lažjo manipulacijo
Infrardeči stranski gorilnik (do 700C)
Dimenzije 176×59 cm
Višina 119 cm
Delovna višina 99 cm
4 glavni gorilniki (12,8 kW)
1 infrardeči gorilnik (2,7 kw, do 700C)
Površina rešetke za žar 35×43 cm + 2x (17×43 cm)
Za 14 porcij

5 letna garancija

BREZPLAČNO BBQ Large Premium pokrivalo

Spletna cena:

999,00 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Plinski žar Stella 4311 je velik, resen in kvaliteten žar. Vaša terasa ali vrt bo postala vaša druga kuhinja. Izjemno multifunkcionalen žar, ki vam zagotavlja enostavno in hitro peko kot najboljši žar mojstri.

Emajliran pokrov z dvojno steno zagotavlja konstantno temperaturo znotraj plinskega žara. Poleg tega lahko enostavno spremljate temperaturo zahvaljujoč vgrajenemu termometru. Rešetke so izdelane iz emajliranega litega železa, idealne za popolnoma enakomerno pripravo na žaru.

Fantastična dodatna lastnost plinskega žara Stella 4311 je dinamično jedro žara. To je osrednje, najbolj vroče območje v žaru. Rešetko je mogoče odstraniti in zamenjati z uporabnimi dodatki. Dodatki se kupujejo posebej.

 

Plinski žar je znan po svoji enostavni uporabi in raznolikosti. Plinski žari so popolni za tiste, ki obožujejo popolno izkušnjo pečenja na žaru na prostem, a hkrati cenijo praktičnost in nadzor. S plinskim žarom Stella 4311 lahko začnete delati v 10 minutah.

Barbecook, okus užitka!

Zvok žara, značilne vonjave po dimu, druženje s prijatelji in družino, vse to naredi čar peke na žaru, v katerem uživajo številni ljubitelji dobre hrane.

Barbecook, priznana belgijska blagovna znamka, se predstavlja kot odličen organizator druženj ob ognju, saj ponuja bogato ponudbo žarov in različnih pripomočkov za peko. Strast in stalne inovacije naredijo Barbecook blagovno znamko, ki stremi k zadovoljitvi vseh želja, povezanih s peko na žaru.

Barbecook ni le blagovna znamka za žare, ampak vaš partner pri ustvarjanju nepozabnih trenutkov. Ne glede na to, ali je zima ali poletje, mesto ali podeželje, s prijatelji, družino ali samo v dvoje, boste z žarom Barbecook zagotovo uživali.

Zahvaljujoč strasti do ognja in pečenja na žaru vam Barbecook obljublja najboljšo izkušnjo pečenja na žaru. Prvi žar Barbecook je prišel na trg leta 1985 in od takrat imajo samo eno poslanstvo, vlagati v inovacije, da bo peka na žaru prijetnejša, praktičnejša in lažja. Z nenehno pozornostjo do estetskih in uporabniku prijaznih rešitev Barbecook ponuja raznolike odgovore za vsako priložnost in življenjsko obdobje.

Barbecook se poklanja lepim stvarem v življenju, ne glede na to, ali ste pustolovec ali samo ljubitelj lokalnega vzdušja, se lahko s ponudbo žarov Barbecook posvetite dolgotrajnemu in družabnemu uživanju v hrani, predvsem pa ogromno različne priprave za žar, ki se jim ni mogoče upreti.

Brand

Barbecook

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Barbecook Stella 4311 plinski žar + plinski regulator s cevjo + gratis pokrivalo

EAN: 5420059857496 SKU BC-GAS-2069 Kategorije , , Proizvajalec
[rvp_show]