Plinski žar SPRING 3212 BARBECOOK

BARBECOOK SPRING je odličen za začetek novega poglavja uživanja peke na žaru.

Dimenzije: 134x58x115 cm

Žar površina: 2 x (24×43) cm

Cena:

399,90 

Na zalogi

Opis

Če si boste privoščili plinski žar SPRING 3212 BARBECOOK bo vaša prva izkušnja popolna.

Ta žar nudi vse kar vam lahko ponudi Barbecook trajnost in preprostost. Trpežne rešetke iz litega železa bolje zadržujejo toploto kar da hrani prav poseben okus in videz. Spring ima varen elektronski vžig in je opremljen z novimi gumbi in termometrom.

Kakšne so prednosti plinskega žara Spring 3212?

To vrsto žara lahko upravljate zelo enostavno in v kratkem času. Brez izgubljanja časa lahko začnete takoj!

Poleg tega lahko na plinskem žaru pripravite številne jedi: klasično BBQ klobaso, pico, hrenavke, piščanca… vse to je mogoče. 

Zahvaljujoč emajliranemu pokrovu in vgrajenemu termometru ohranjate največji nadzor nad hrano. Plinski žari Spring 3212 so sestavljeni iz emajlirane litega železa, kot nalašč za dobro in enakomerno cvrtje sestavin.

Imate na žaru več sestavin in je ena že pripravljena? Postavite ga na grelno rešetko in počakajte, da so ostale sestavine pripravljene! Maščoba iz vaših pripravkov se zbira v pladnju za kapljanje, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju, vgrajenem v plinski žar.

Kako deluje plinski žar Spring 3212?

Vžig plinskega žara Spring 3212 je zelo preprost. Najprej odprite pokrov plinskega žara, nato odprite pipo plinske jeklenke. Pustite plinu trenutek, da kroži v vašem plinskem žaru. Nato obrnite gumbe za upravljanje v najvišji položaj. Povezani so z različnimi gorilniki vašega žara. Ko zagledate plamen, zaprite pokrov in pustite, da se aparat segreje približno 10 do 15 minut.

Pri delu s plinskim žarom je priporočljiva uporaba plina propana. Ne pozabite kupiti pravega regulatorja plina. To zagotavlja zmanjšanje tlaka na plinski jeklenki. Tlak v plinski jeklenki je pogosto veliko višji, kot ga potrebuje žar. Redno preverjajte datum na plinski cevi. Običajne plinske cevi imajo življenjsko dobo od 5 do 10 let.


   

Standardna oprema Plinski žar Spring 3212

Plinski žar Spring 3212 je opremljen s tremi gorilniki in tremi žari, vsak meri 21 cm x 43 cm. S tem žarom lahko postrežete približno 10 ljudi. Žar Spring 3212 ima eno fiksno stransko polico (mizo) in en stranski gorilnik. Na primer, stranski gorilnik je lahko uporaben za pripravo omak ali prilog. Poleg tega je ta žar opremljen z omaro z vrati in prostorom za shranjevanje. Lepo je tudi vedeti, da je ta plinski žar mogoče kombinirati z Barbecookovim setom za pečenje (nabodal).

 

Plinski žari Spring 3212 so sestavljeni iz emajlirane litega železa, kot nalašč za dobro in enakomerno cvrtje sestavin.

BARBECOOK SPRING 3212 je odličen za začetek novega poglavja uživanja peke na žaru.

Dimenzije: 134x58x115 cm

Žar površina: 2 x (24×43) cm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Plinski žar SPRING 3212 BARBECOOK

SKU 2233212000 Kategorija Proizvajalec