Witt Pizza Peel 14″ deska za postrežbo pizze

EAN: 5707582010148 Šifra: W48651008 Kategorije: , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Witt Wood pizza peel je popolna deska za serviranje pic do 14″ tj. 36 cm.
Pizza Peel se lahko uporablja tudi za polaganje pic v peč za pico.
izdelana iz kavčukovca, lesa srednje gostote, pridobljenega iz kavčukovca Pará ( Hevea brasiliensis).
Les kavčukovca je znan tudi kot okolju prijazen les.
Zunanje mere 36,6×57,5 cm.
Material: les kavčuka
Barva: natur

Spletna cena:

69,99 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Dansko podjetje Witt, ki obstaja od leta 1993, se je iz distributerja bele tehnike razvilo v eno vodilnih blagovnih znamk v industriji gospodinjstev. Witt izstopa po profesionalnem pristopu in široki paleti izdelkov, zaradi česar so postali vodilno gospodinjsko podjetje v nordijski regiji, Veliki Britaniji, na Irskem in v Beneluksu.

Njihova najnovejša inovacija, serija pečic za pico Witt ETNA, izstopa kot izdelek, ki ga morajo imeti ljubitelji pice. Z rustikalnim dizajnom in iz kakovostnih materialov so te pečice vzdržljive in energetsko učinkovite. Na plin ponujajo izjemen nadzor in enakomerno porazdelitev toplote, na voljo pa so tudi modeli z vrtljivim kamnom za pico.

Peči za pico Witt ETNA postajajo vse bolj prepoznavne, saj se dizajn, funkcionalnost in izjemen okus združijo v hrustljavo celotno izkušnjo. Posledica tega so prestižne nagrade ter najvišje ocene in ocene. Vse informacije o pečeh za pico Witt najdete na https://www.wittpizza.com/.

Brand

Witt

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Witt Pizza Peel 14″ deska za postrežbo pizze

EAN: 5707582010148 SKU W48651008 Kategorije , , , Proizvajalec
[rvp_show]