30%

Kozarec Schott Zwiesel Prizma za rdeča vina

Šifra: Z121568 Kategorije: , , , , Proizvajalec:

Karakteristike:

Paket vsebuje 6 kozarcev.

Kozarca ni mogoče kupiti posebej, ampak samo v paketu.

Vzdrževanje: v pomivalnem stroju

Serija: Prism

Vrsta artikla: kozarec za vino

Predmetna struktura: gladka

Način izdelave: strojno pihanje

Barva: kristal

Tritan: Da

Tritan Protect: Da

Prostornina: 613 ml

Premer: 100 mm

Višina 236 mm

Priporočljivo za ta vina: Beaujolais, Bordeaux Grand Cru, Premier Cru, Cru Borgeois, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Rioja Crianza, Reserva & Gran Reserva

Cena:

6,23 

Na zalogi

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 150€

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Kozarec za rdeče vino Wineshine navduši z elegantno, široko in dinamično obliko, ki rdeča vina postavlja v središče pozornosti glede okusa in estetike. Videz, značilen za serijo Wineshine, ustvarja iluzijo gibanja in prispeva k breztežnostni estetiki.

Čebulasta oblika kozarca daje aromatičnim rdečim vinom prostor, ki ga potrebujejo za razvoj, torej ta kozarec pusti rdečemu vinu dihati in tako prispeva k optimalnemu razvoju vinske cvetice. S predhodnim prezračevanjem v dekanterju se lahko arome rdečih vin povežejo v harmonično kompozicijo, preden jih natočite v kozarec.

Za Zwiesel je značilna edinstvena kakovost. Visok standard kakovosti se začne pri zvoku – žvenketajoči zvok kozarcev Zwiesel je edinstven in je tako postal jasna značilnost blagovne znamke. Ta poseben ton pri nazdravljanju ne cenijo samo ljubitelji kozarca, ampak tudi gostitelji in gostje po vsem svetu.

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kozarec Schott Zwiesel Prizma za rdeča vina

[rvp_show]