Rose&Tulipani vrhunski italijanski keramični servisi

Rose&Tulipani je italijanska blagovna znamka, ki na vašo mizo prinaša mediteranski dizajn jedi, namenjenih vsakdanjemu življenju. Prinesite veselje na svojo mizo! Različne barve in slogi, v kolekciji posode Rose&Tulipani boste našli popolne elemente za obogatitev vašega doma.

Mediteranski dizajn za vsakdanje življenje

Rose&Tulipani prinaša toplino in neverjetno atmosfero Mediterana na vašo mizo, ki jo poživi z osupljivimi kombinacijami barv in vzorcev, ki jih je mogoče kombinirati. Sezonske in celoletne kolekcije, polne sodobnih kul stvari, ki se zlahka prilegajo vašemu življenjskemu slogu in naredijo vse obroke edinstvene in nepozabne, ne glede na to, kako formalni ali neformalni so.

Vrhunska gres keramika

Posoda Rose&Tulipani je izdelana iz gres keramike. Gres keramika je posebna vrsta keramike, ki se pridobiva s stiskanjem izbrane mešanice gline, kaolina, peska, gline in mletih barvnih pigmentov. Klasična keramika je nagnjena k pokanju, gres (površinska glazura) keramika pa je zelo trda in trdna. Kolekcije namizne posode Rose&Tulipani so izdelane z obrtniškimi tehnikami, zaradi katerih je vsak kos namizne posode izviren.

Katalogi ugodnosti

Oglejte si ponudbo vrhunske in 100% zdrave posode Rose&Tulipani in izberite servise, krožnike, sklede in posode po svojem okusu!

Naše priporočilo

Preberite tudi

Super Vikend

25% popust skoraj na vse*