Status vrhunske vakumirke in vrečice za vakuumiranje

Z vakuumiranjem lahko živilom podaljšate obstojnost in zaščitite njihovo kakovost. S pametnim shranjevanjem boste zavrgli manj hrane in letno prihranili precejšen znesek. Izberite vakuumski aparat, ki najbolj ustreza vašim potrebam in spoznajte številne prednosti vakuumskega shranjevanja živil.

Zakaj živila vakuumirati?

Če želite pri nakupu hrane prihraniti čas in denar, prispevati k ohranjanju okolja in uživati ​​več svežega sadja in zelenjave, a ne pristati na kompromise pri okusu, potem je vakuumiranje hrane najboljša rešitev.

Z vakuumiranjem odstranimo zrak, ki je glavna hrana za bakterije, te pa povzročijo kvarjenje hrane. Shranjevanje v vakuumu upočasni ali celo prepreči žarkost in plesen ter izgubo arome in vitaminov. Vakuumiranje podaljša obstojnost in svežino hrane na naraven način, brez aditivov, konzervansov ali kakršnih koli drugih (škodljivih) dodatkov.

Vakuumsko shranjevanje prihrani čas in denar

Poleg tega, da z vakuumiranjem zaradi manj pokvarjene in zavržene hrane prihranite denar, porabite tudi manj časa in denarja za nakup hrane. Vakumiranje namreč omogoča nakup in shranjevanje sezonskih živil, ki jih vakuumsko pospravite za kasneje. Tako boste lahko tudi sredi zime uživali v poletnem bogastvu vitaminov. Če kupite večjo embalažo hrane in jo vakuumsko zapakirate v manjše porcije ter shranite za pozneje, boste prihranili še več.

Zakaj Status vakumirke?

Status je družinsko podjetje iz Metlike, Slovenija, ki že od leta 1995 ustvarja inovativne dodatke za dom. V podjetju načrtujejo in realizirajo celoten življenjski cikel izdelka, od ideje, načrtovanja, izdelave orodja do tržnega komuniciranja, prodaje in poprodajne podpore. Poslanstvo Statusa je razvijati izdelke, ki lajšajo in lepšajo življenje. Za izdelavo lastnih izdelkov uporabljajo samo najkvalitetnejše materiale, s čimer zagotavljajo izdelkom dolgo življenjsko dobo.

Katalogi:

Izberite vakuumski aparat, ki najbolj ustreza vašim potrebam in spoznajte številne prednosti vakuumskega shranjevanja živil.

Naše priporočilo

Preberite tudi