SVETOVNI HIT! Hexagon ponve, ki so odporne proti prijemanju in na praske

Trg so preplavile vse bolj priljubljene ponve v obliki satja, tj. hexagon ponve z matriko iz nerjavečega jekla, ki so odporne na prijemanje in odporne na praske, priporočamo pa ponve Berlinger Haus Hexagon s premazom proti prijemanju Eterna.

Kuhanje brez napora

Posoda iz kolekcije Berlinger Haus Brilliant Hexagon Eternal poskrbi za preprosto kuhanje. Zahvaljujoč revolucionarni tehnologiji ima ta posoda izjemno sposobnost zadrževanja toplote. Zaradi posebne troslojne konstrukcije se posoda segreje dvakrat hitreje kot katera koli druga. Hkrati zagotavlja popolnoma uravnoteženo porazdelitev toplote.

Večnamenske ponve in lonci

Edinstvena prevleka Eterna proti prijemanju ne le preprečuje, da bi se hrana prijela ali zažgala, ampak tudi zagotavlja, da je posoda odporna na praske in izjemno vzdržljiva. Ta posoda deluje brezhibno, tudi če je porabljena do konca. Vanj se splača investirati, saj boste v njem uživali še leta. Posodo lahko uporabite tudi v pečici.

Whitford testiranje

Eterna je edinstvena tehnologija, ki zagotavlja pomembne izboljšave lastnosti proti sprijemanju, večje od drugih fluoropolimerov. Eterna zagotavlja dolgotrajnejšo in učinkovitejšo zaščito pred sprijemanjem kot kateri koli drugi nesprijemni premaz, ki ga je Whitford kdaj preizkusil. Pri testu suhega jajca na izdelku Whitford TM199B je premaz Eterna zdržal lepljenje 26-krat dlje kot premaz vodilne blagovne znamke in desetkrat dlje kot vrhunski testirani material proti sprijemanju.

Napredna tehnologija in vrhunski materiali

Te ponve in lonci, izdelani iz vrhunskega nerjavečega jekla 18/10, izstopajo s svojo robustno konstrukcijo. Revolucionarna prevleka proti prijemanju Eterna zagotavlja popolno kuhanje hrane, ne da bi se prijela ali zažgala, zaradi česar je proces kuhanja lažji in prijetnejši.

3D matrica iz nerjavečega jekla

Noben drug premaz na trgu ne vključuje te tehnologije ali ima primerljive zmogljivosti. PFOA se ne uporablja pri izdelavi premaza Eterna. Eterna je znotraj ojačana s 3D matrico iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja dobro odpornost proti obrabi zaradi uporabe in zlorabe.

Za vse vrste kuhališč

Turbo indukcijsko dno, ki se segreje dvakrat hitreje kot klasično dno, bistveno prihrani energijo. Te ponve in lonci so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Posoda ima temperaturo neprekinjene uporabe in jo lahko uporabljate v pečici do 260 °C, zaradi česar je izjemno praktična.

Nakup ponve in lonca Berlinger Haus Hexagon je naložba v vašo kulinarično strast. Izjemno zadrževanje toplote, uravnotežena porazdelitev toplote in inovativna tehnologija proti prijemanju poskrbijo, da je vsako kuhanje užitek. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali navdušenec nad domačo kuhinjo, je posoda Berlinger Haus Hexagon zasnovana tako, da izboljša vašo kuharsko izkušnjo, tako da vsak obrok postane praznovanje okusov in tekstur.

Opomba pri nakupu:

Akcija “Mesec ponev in wokov” je na voljo v spletni trgovini in v vseh trgovinah LONCI&POKLOPCI by Bajde. Navedena akcijska cena velja izključno za izdelke, ki so dobavljivi v Sloveniji in v  skladišču na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti, ki je na zalogi. Pridržujemo si pravico do spremembe, dopolnitve, razširitve ali preklica izdelkov, ki sodelujejo v promociji, kadarkoli. Akcija traja od 1. 7. do 31. 7. 2024 oziroma do razprodaje zalog.

Hexagon ponudba

Preberite tudi