Uživajte v pici s Cozze pečicami za pico na elektriko ali plin!

Le malo stvari nas osrečuje kot dobra hrana in družba, sedaj pa lahko tudi vi uživate v home-made picah, ki bodo presegle vsa pričakovanja.

Uživajte v pici s Cozze pečicami za pico na elektriko ali plin!

V vaši Cozze pizza pečici lahko brez težav pečete pico vse leto, poseben užitek pa je, ko s prijatelji posedite na terasi ali vrtu, ob pravi neapeljski in kozarcu dobrega piva. Ali pa uživate na izletu z družino, kampirate na morju ali v gorah, včasih pa ga boste posodili sosedu ali prijateljem za rojstnodnevno zabavo z veliko otroki.

Danska kvaliteta!

Cozze je dansko podjetje, ki združuje dizajn in inovacije pri ustvarjanju izdelkov za zunanjo uporabo in trenutno prinaša revolucijo izkušenj na ladjedelnice po vsem svetu.

Vrhunski proizvajalec cenovno dostopnih izdelkov za zunanjo uporabo, priznan kot zabavna in cenovno ugodna blagovna znamka za kuhanje na prostem. Dinamika sodobnega življenja in naraščajoče zanimanje za kuhanje doma sta spodbudila povpraševanje po inovativnih kuhinjskih aparatih. Cozze prinaša možnost priprave prave pice, kot tiste iz picerije, s hitrostjo, okusom in preprostostjo, nad katero so navdušeni tako odrasli kot otroci. Poleg pice vam ta pečica omogoča peko mesa, zelenjave, peciva in drugih jedi.

Na elektriko!

Pica je sinonim za druženje in okusno hrano, Cozze pa je sinonim za odlične pečice, ki jim lahko zaupate! Električna pečica Cozze ima vse, kar potrebujete za pripravo izjemnih, hrustljavih pic, tako da lahko ustvarite izvirno italijansko vzdušje v svojem domu v središču mesta. Grelni element v tej pečici ustvari neverjetno količino toplote, kar vam pomaga preprečiti gobasto dno ali napol pečene pice. Naša nova pečica vas bo navdušila.

Z električno pečjo za pico Cozze 13″ in 17″ lahko hitro in enostavno spečete najokusnejše pice v svojem domu, na terasi ali dvorišču. Ko se pečica segreje, sta dovolj dve minuti.

In na plin!

Ena izmed ključnih prednosti pečic za pico Cozza je izjemno kratek čas peke. Samo 2 minuti sta dovolj, da je pica popolno pečena, obdrži svežino sestavin in okus pristne pice.

Veliko dodatne opreme za pizza mojstre

Poleg pečice za pico boste potrebovali tudi dodatno opremo, kot so lopatica za pico, obračalnik za pico, deska za serviranje pice, termometer, rezalnik za pico in drugo. Vse to najdete tukaj.

Priporočamo

Preberite tudi

Samo še danes - Super Vikend

25% popust skoraj na vse*