Vroč začetek tedna prinaša 15% popust na izbrani brand

Vroč začetek tedna je naša nova ponudba za vse ljubitelje trgovin s kuhinjskimi pripomočki! Pozor, vsak ponedeljek si oglejte ponudbo in začnite teden s prihranki!

Eksluzivno ob ponedeljkih in torkih

Vsak ponedeljektorek in sredo vas v vseh naših maloprodajnih trgovinah in na spletni trgovini čaka odlična poslastica – izdelke iz celotne ponudbe izbrane blagovne znamke lahko kupite s privlačnim 15% popustom.

Promocijska koda za spletni nakup: SUPER15

Na spletu pridobite 15% popust z vpisom promocijske kode: SUPER15 v prvem koraku spletne košarice. Samo vnesite promocijsko kodo in jo potrdite z izbiro gumba unovči kupon.

Najava popustov za trenutni mesec

Vsak ponedeljek, torek in sredo v mesecu lahko v naših maloprodajnih trgovinah in spletni trgovini najdete drugo blagovno znamko s 15% popustom. Izberite iz kataloga in prihranite.

Opomba za nakup

Akcija na izdelke iz kataloga velja v našem celotnem prodajnem sistemu. Popusti se ne seštevajo, torej ni možno pridobiti dodatnih popustov na akcijske cene. Akcijska cena velja samo za izdelke, ki so na voljo v skladišču v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila kupnine ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti.

Popust iz promo kode se obračuna na celoten asortiman razen na že znižane artikle in označene z logotipom LONCI&POKLOPCI by Bajde (outlet). Ti artikli so bodisi že znižani bodisi imajo edinstveno ceno, na katero ni upoštevan popust.

Preberite tudi