Barbecook plinski žari po odličnih cenah!

Plinski žari, enostavni za upravljanje, ekološki, močni! Z njimi lahko pečete na žaru, kuhate, pečete, cvrete vse! Ni omejitev. Velja samo eno pravilo, zabavajte se in pripravite najboljši žar vseh časov.

Priznani belgijski proizvajalec

Da bi lahko v celoti izkoristili potencial žara, smo za vas pripravili pestro izbiro plinskih žarov belgijskega proizvajalca Barbecook. Izberite svoj model glede na svoje potrebe in okus. Žari so dobavljivi takoj, dostavimo jih v zelo kratkem času.

Belgijsko podjetje Barbecook je vodilni proizvajalec žarov na oglje in plin v Evropi. Izstopa po nenehnih inovacijah, razmerju med vloženim in pridobljenim ter široki ponudbi izdelkov za žar.

Barbecook nudi največ za vaš denar!

Na trgu je veliko različnih žarov in prepričani smo, da so žari Barbecook res nekaj drugačnega. Kakovosten, vzdržljiv, močan. Upravičil bo vsak evro vložen vanj! Žar naj ne bo samo žar. Zakaj ne bi pripravili pice, vrteli nabodala, spekli škampe na svojem žaru? Z dodatno opremo in dodatki vam bo res neprekosljivo!

Oglejte si katalog dodatkov in opreme za žare. Bodite pozorni na zaščitne prevleke, zakaj ne bi zaščitili svojega ljubljenčka?

Velik izbor žarov, pripomočkov in opreme

Z dodatno opremo in dodatki vam bo res neprekosljivo! Oglejte si katalog pribora in opreme za žare. Bodite pozorni na zaščitne prevleke, zakaj ne bi zaščitili svojega ljubljenčka?

Z dinamično jedro žara, ki je na voljo v modelih Siesta in Stella, postanite pravi kralj žara.

Paleta plinskih žarov

Definitivno Best Buy je Spring 3212, s katerim bo vaša prva izkušnja peke na žaru popolna. Ta žar ponuja najboljše, kar lahko ponudi Barbecook, vzdržljivost in preprostost. Cena velja samo do razprodaje zalog!

Če ste začetnik v peki na žaru, sta tu:

Oba manjša, a polnokrvna vsestranska plinska žara, ki olajšata življenje začetnikom v peki na žaru. Dva močna glavna gorilnika omogočata hitro in enostavno pripravo hrane.

Če še vedno iščete plinski žar za resne žar mojstre, vam ponujamo modele plinskih žarov Siesta, ki so opremljeni z vrhunskimi gorilniki in imajo velike rešetke za žar, kar pomeni, da boste s samo enim žarom oskrbeli pol soseske!

Naše priporočilo

Preberite tudi