BEST BUY! Barbecook Spring 3212 plinski žar

Po naših izračunih je to najboljši plinski žar na slovenskem trgu glede na vloženo – dobljeno.

Spring 3212 najbolje prodajani plinski žar v Lonci&Poklopci by Bajde!

Od leta 2020 je bilo prodanih na stotine tega žara s 100 % zadovoljstvom strank. Zdaj je spet z nami v sezoni 2024! Ta žar ponuja vse najboljše, kar Barbecook ponuja, vzdržljivost in preprostost.

V čem je plinski žar poseben?

Žar je znan po svoji preprostosti in raznolikosti. Prav zaradi tega je ta vrsta žara priljubljena izbira med ljubitelji žara. Plinski žar je kot nalašč za tiste, ki imajo radi popolno kuhanje na prostem, a hkrati pripisujejo velik pomen udobju in nadzoru.

Barbecook ponuja različne modele plinskih žarov, vse izjemne kakovosti, lepega videza in enostavne za uporabo.Spring je ena od plinskih serij Barbecook in ponujamo vam 2 modela v tej seriji: najmanjši Spring 2002 in najbolje prodajani Spring 3212.

Kakšne so prednosti plinskega žara Spring 3212?

Plinski žar Spring 3212 ima številne prednosti. To vrsto žara lahko upravljate zelo enostavno in v kratkem času. Brez izgubljanja časa lahko začnete takoj! Poleg tega lahko na plinskem žaru pripravite številne jedi: klasično BBQ klobaso, pico ali celo torto, vse to je mogoče.

Zahvaljujoč emajliranemu pokrovu in vgrajenemu termometru ohranjate največji nadzor nad hrano. Žari Spring 3212 so sestavljeni iz emajlirane litega železa, kot nalašč za dobro in enakomerno cvrtje sestavin.

Imate na žaru več sestavin in je ena že pripravljena? Postavite ga na grelno rešetko in počakajte, da so ostale sestavine pripravljene! Maščoba iz vaših pripravkov se zbira v pladnju za kapljanje, ki ga lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Plinski žar Spring 3212 ima tudi dve kolesi, kar olajša premikanje žara.

Kako deluje žar na plin Spring 3212?

Vžig plinskega žara Spring 3212 je zelo preprost. Najprej odprite pokrov plinskega žara, nato odprite plinsko jeklenko. Pustite plinu trenutek, da kroži v vašem plinskem žaru. Nato obrnite gumbe za upravljanje v najvišji položaj. Povezani so z različnimi gorilniki vašega žara. Ko zagledate plamen, zaprite pokrov in pustite, da se žar segreva približno 10 do 15 minut.

Po tem se lahko začne pečenje na žaru!

Pri delu s plinskim žarom je priporočljiva uporaba plina propana. Ne pozabite kupiti pravega regulatorja plina. To zagotavlja zmanjšanje tlaka na plinski jeklenki. Tlak v plinski jeklenki je pogosto veliko višji, kot ga potrebuje žar. Redno preverjajte datum na plinski cevi. Običajne plinske cevi imajo življenjsko dobo od 5 do 10 let.

Standardna oprema Plinskega žara Spring 3212

Plinski žar Spring 3212 je opremljen s tremi gorilniki in tremi žari, vsak meri 21 cm x 43 cm. S tem žarom lahko postrežete približno 10 ljudi. Spring 3212 ima eno fiksno stransko polico (mizo) in en stranski gorilnik. Na primer, stranski gorilnik je lahko uporaben za pripravo omak ali prilog. Poleg tega je ta žar opremljen z omaro z vrati in prostorom za shranjevanje. Lepo je tudi vedeti, da je ta plinski žar mogoče kombinirati z Barbecookovim setom za pečenje (nabodal).

Naše priporočilo

Preberite tudi