Sezona peke na žaru se je pričela

Plinski žari, enostavni za upravljanje, ekološki, močni! Z njimi lahko pečete na žaru, kuhate, pečete, cvrete vse! Ni omejitev. Velja samo eno pravilo, zabavajte se in pripravite najboljši žar vseh časov.

Hitra in brezplačna dostava!

Za to priložnost smo pripravili pestro izbiro plinskih žarov belgijskega proizvajalca Barbecook. Izberite svoj model glede na svoje potrebe in okus. Žari so na zalogi, takoj dobavljivi, dostavimo v zelo kratkem času. Dostava je brezplačna.

Barbecook nudi največ za vaš denar!

Na trgu je veliko različnih žarov in prepričani smo, da so žari Barbecook res nekaj drugačnega. Kakovosten, vzdržljiv, močan. Upravičil bo vsak evro vložen vanj! Žar naj ne bo samo žar. Zakaj ne bi pripravili pice, vrteli nabodala, spekli škampe na svojem žaru? Z dodatno opremo in dodatki vam bo res neprekosljivo!

Oglejte si katalog dodatkov in opreme za žare. Bodite pozorni na zaščitne prevleke, zakaj ne bi zaščitili svojega ljubljenčka?

Z dinamičnim jedrom žara postanite pravi kralj žara.

Paleta plinskih žarov

Definitivno Best Buy je Spring 3212, s katerim bo vaša prva izkušnja peke na žaru popolna. Ta žar ponuja najboljše, kar lahko ponudi Barbecook, vzdržljivost in preprostost. Cena velja samo do razprodaje zalog!

Če ste začetnik v peki na žaru, sta tu:

Oba manjša, a polnokrvna vsestranska plinska žara, ki olajšata življenje začetnikom v peki na žaru. Dva močna glavna gorilnika omogočata hitro in enostavno pripravo hrane.

Če še vedno iščete plinski žar za resne žar mojstre, vam ponujamo modele plinskih žarov Siesta, ki so opremljeni z vrhunskimi gorilniki in imajo velike rešetke za žar, kar pomeni, da boste s samo enim žarom oskrbeli pol soseske!

Seveda vsi žari delujejo s plinskimi jeklenkami in če potrebujete plinski regulator s cevjo, ni problema, tudi tega imamo.

Najboljši nakup v letu 2023 - Spring 3212!

V naši ponudbi vam ponujamo odličen plinski žar Barbecook Spring 3212 s kar 50 % popustom.

HITRA in BREZPLAČNA dostava

Za to priložnost smo pripravili pestro izbiro plinskih žarov belgijskega proizvajalca Barbecook. Izberite svoj model glede na svoje potrebe in okus. Žari so na zalogi, takoj dobavljivi, dostavimo v zelo kratkem času. Dostava je brezplačna.

Aktualne ugodnosti

Priporočamo

Opozorilo o nakupu

Navedena cena velja samo za izdelke, ki so na zalogi v Sloveniji in na Hrvaškem. Če naročenega izdelka ni več na zalogi, ker je razprodan, ima kupec pravico do vračila ali zamenjave za drug izdelek enake ali podobne vrednosti. Akcijska cena velja do 31.8.2023 oziroma odprodaje zalog.

Preberite tudi