Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici

Cena:

53,06 

Na zalogi

Opis

Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici, je zaradi svoje funkcionalne kombinacije materialov edinstvena in neponovljiva. Osmerokotna aluminijasta oblika predstavlja tradicijo in kontinuiteto pri zgodovinski kafetieri Moka Express. Kafetiera je primerna za indukcijo, čiščenje varnostnega ventila je enostavno. Ni primerna za pomivalni stroj.

Kako pripraviti popoln espresso?

1. V kavni lonec Moka vlijete vodo sobne temperature do nivoja varnostnega ventila. Te vrednosti  ne prekoračite, saj bo kava v tem primeru precej vodena.

2. Izberite želeno mešanico mlete kave. Pozor! Mešanica mora biti posebej zmleta za aparat za kavo Moka in ne pretirano drobna. Srednji deli kafetiere napolnite s kavo do vrha, a je ne tlačite.

3. Majhna skrivnost? Kavo skuhate na nizkem ognju, vredno je počakati nekaj minut dlje, da boste lahko uživali ob odlični kavi. Ko se kava prelije v zgornji zbiralnik, kafetiero odstranite iz vročega štedilnika.

4. Zdaj prihaja ključni trenutek – okušanje. Za popolno uživanje arom svetujemo, da kavo spijete takoj, ko jo vlijete v skodelico.

Prostornina 90 ml, za 2 skodelici.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici

SKU BL0006942 Kategorija Proizvajalec