Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici

EAN: 8006363029247 Šifra: BL0006942 Kategorije: , Proizvajalec:

Karakteristike:

Spletna cena:

35,99 

Na zalogi

Popust ne velja za izdelke, ki so že akcijsko znižani in izdelke v kategoriji L&P

Cena v trgovini se lahko razlikuje od cene v spletni trgovini.

Brezplačna dostava

Za naročila nad 50€. Ne velja za izdelke z akcijsko ceno, žare in outlet ponudbo.

20% ali 30% popusta

Prijava na novice

Prejmite 5% popust

Opis

Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici, je zaradi svoje funkcionalne kombinacije materialov edinstvena in neponovljiva. Osmerokotna aluminijasta oblika predstavlja tradicijo in kontinuiteto pri zgodovinski kafetieri Moka Express. Kafetiera je primerna za indukcijo, čiščenje varnostnega ventila je enostavno. Ni primerna za pomivalni stroj.

Kako pripraviti popoln espresso?

1. V kavni lonec Moka vlijete vodo sobne temperature do nivoja varnostnega ventila. Te vrednosti  ne prekoračite, saj bo kava v tem primeru precej vodena.

2. Izberite želeno mešanico mlete kave. Pozor! Mešanica mora biti posebej zmleta za aparat za kavo Moka in ne pretirano drobna. Srednji deli kafetiere napolnite s kavo do vrha, a je ne tlačite.

3. Majhna skrivnost? Kavo skuhate na nizkem ognju, vredno je počakati nekaj minut dlje, da boste lahko uživali ob odlični kavi. Ko se kava prelije v zgornji zbiralnik, kafetiero odstranite iz vročega štedilnika.

4. Zdaj prihaja ključni trenutek – okušanje. Za popolno uživanje arom svetujemo, da kavo spijete takoj, ko jo vlijete v skodelico.

Prostornina 90 ml, za 2 skodelici.

Brand

Bialetti

CENE, FOTOGRAFIJE IN OPIS

Vse informacije v zvezi z izdelki smo predstavili v dobri veri. Cena v spletni trgovini se lahko razlikuje od cene v maloprodaji. Za morebitne napake v imenu, opisu ali ceni izdelka se vnaprej opravičujemo. Prosimo, preberite navodila proizvajalca za natančne smernice o namenu, uporabi in vzdrževanju izdelka. Fotografije artiklov so ilustrativne narave in se morda ne ujemajo v celoti z artikli. Za morebitne nejasnosti nas kontaktirajte.

Kafetiera New Moka BIALETTI, za 2 skodelici

EAN: 8006363029247 SKU BL0006942 Kategorije , Proizvajalec
[rvp_show]